Nokia 6303 ili Nokia 6700
Nokia 6303 ili Nokia 6700
Pretrazujem ovaj forum vec tri dana i vidim da ima dosta zanimljivih komentara koji pomazu pri odluci o kupovini telefona.
Trenutno posjedujem K510i i za moje potrebe je bio jako ok telefon, medjutim u poslednje vrijeme me zeza....gasi se u pola razgovora iako pokazuje da je baterija puna i jos mnogo drugih stvari ,pa moram da kupim novi.
Ne razumijem se mnogo u mobitele, ali jako mi je bitna izdrzljivost baterije kod razgovora, jacina zvucnika i mikrofona, odnosno da se jasno cuje sagovornik i signal.....kvalitet kamere je bitan, ali nije presudan, jednostavno kuckanje sms poruka...jer ih pisem jako mnogo,.......pa me zanima koji od ova dva telefona bi mi preporucili....Hvala puno unaprijed!
Trenutno posjedujem K510i i za moje potrebe je bio jako ok telefon, medjutim u poslednje vrijeme me zeza....gasi se u pola razgovora iako pokazuje da je baterija puna i jos mnogo drugih stvari ,pa moram da kupim novi.
Ne razumijem se mnogo u mobitele, ali jako mi je bitna izdrzljivost baterije kod razgovora, jacina zvucnika i mikrofona, odnosno da se jasno cuje sagovornik i signal.....kvalitet kamere je bitan, ali nije presudan, jednostavno kuckanje sms poruka...jer ih pisem jako mnogo,.......pa me zanima koji od ova dva telefona bi mi preporucili....Hvala puno unaprijed!
Ne igra mi ulogu toliko cijena izmedju ova dva telefona, ali se iskreno malo bojim, obzirom da jako malo iskustva po forumima ima za Nokiu 6700, a i na poredjenju je Nokia 6303 dobila vece ocjene...zato se dvoumim........sta mi vrijedi skuplji telefon, ako losije radi....cujem da je za tipkanje sms, jako teska, da joj je poklopac baterije prilicno los i da joj je losija kamera...pa me zanimalo i iskustvo ljudi sa ovog foruma!
Kupac, iskreno je nisam koristio, ali da mi se 6700 mnogo sviđa. Ako si naišao na loše komentare i strah te, onda je možda bolje da odeš do neke radnje i pročačkaš oba telefona. Za tvoje kriterijume su oba telefona odlična, zaista mislim da ćeš najbolje procijeniti kad ih uporediš u ruci. Što se tiče SMS-a, moguće da je malo teško kucanje na 6700 zbog ravne tastature (na 6303 je tastatura super), ali je to sve do ličnog osjećaja, zato ponavljam da je najbolje da ih oba pročačkaš. Nadam se da će se javiti neko ko je probao/ima bar jedan od ova dva telefona.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Evo konacno da se javim...hvala svima puno na komentarima, ali nakon sto je kolega pokazao sve funkcije Nokie 6220c ipak je odluka pala na taj fon...Hvala na pomoci!
Sad idem da listam temu Nokia 6220 c....jer nemam pojma kako sta da nabacim na ovaj fon...malo me muci baterija, drzi svega dva dana uz normalno koristenje!
Sad idem da listam temu Nokia 6220 c....jer nemam pojma kako sta da nabacim na ovaj fon...malo me muci baterija, drzi svega dva dana uz normalno koristenje!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Pametno si odlucio.Baterija je izdrzljiva ako ga ne koristis preterano (ne koristi se gps svakodnevno).Smartphon je pravi izbor koji ti nece dugo dosaditi,kamera,gps su vrh,brzina i neogranicene mogucnosti symbiana cine odlicnu kupovinu.Brzo ces to uvideti.Cestitam kupovinu sa zeljom da te odlicno sluzi.