Nokia 6303 ili Nokia 6700

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Kupac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Sep 2009. 20:18

Nokia 6303 ili Nokia 6700

Post od Kupac »

Pretrazujem ovaj forum vec tri dana i vidim da ima dosta zanimljivih komentara koji pomazu pri odluci o kupovini telefona.

Trenutno posjedujem K510i i za moje potrebe je bio jako ok telefon, medjutim u poslednje vrijeme me zeza....gasi se u pola razgovora iako pokazuje da je baterija puna i jos mnogo drugih stvari ,pa moram da kupim novi.

Ne razumijem se mnogo u mobitele, ali jako mi je bitna izdrzljivost baterije kod razgovora, jacina zvucnika i mikrofona, odnosno da se jasno cuje sagovornik i signal.....kvalitet kamere je bitan, ali nije presudan, jednostavno kuckanje sms poruka...jer ih pisem jako mnogo,.......pa me zanima koji od ova dva telefona bi mi preporucili....Hvala puno unaprijed!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Kupac, sve zavisi koliko si novca spreman da izdvojiš. Ostalo je lagano: ako ne smeta cijena onda 6700 (koji je bolji), ako bi da uštediš i ipak imaš odličan telefon 6303.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Kupac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kupac »

Ne igra mi ulogu toliko cijena izmedju ova dva telefona, ali se iskreno malo bojim, obzirom da jako malo iskustva po forumima ima za Nokiu 6700, a i na poredjenju je Nokia 6303 dobila vece ocjene...zato se dvoumim........sta mi vrijedi skuplji telefon, ako losije radi....cujem da je za tipkanje sms, jako teska, da joj je poklopac baterije prilicno los i da joj je losija kamera...pa me zanimalo i iskustvo ljudi sa ovog foruma!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mnooogo je bolji 6303... govorim ti iz licnog iskustva... telefon je stvarno vrh... 6700 je duplo skuplji a ima samo kameru vecu i nesto vise memorije interne... uzmi opusteno 6303... cena je oko 120e... :wink: :wink: :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Kupac, iskreno je nisam koristio, ali da mi se 6700 mnogo sviđa. Ako si naišao na loše komentare i strah te, onda je možda bolje da odeš do neke radnje i pročačkaš oba telefona. Za tvoje kriterijume su oba telefona odlična, zaista mislim da ćeš najbolje procijeniti kad ih uporediš u ruci. Što se tiče SMS-a, moguće da je malo teško kucanje na 6700 zbog ravne tastature (na 6303 je tastatura super), ali je to sve do ličnog osjećaja, zato ponavljam da je najbolje da ih oba pročačkaš. Nadam se da će se javiti neko ko je probao/ima bar jedan od ova dva telefona.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja sam koristio par dana 6303... stvarno je vrh... :wink: :wink: :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

MOj glas takodje za 6303,jer nije nicim opravdana cenovna razlika izmedju njega i 6700...sve je manje-vise dizajnerski unapredjeno!
Razlika u kamera i nije toliko ocigledna...
Pogledaj SE c510,mislim da ce te on zadovoljiti za sve pare!
D500&E71

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Kupac napisao:Ne igra mi ulogu toliko cijena izmedju ova dva telefona...
6700. 8)
Слобода или смрт

Kupac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kupac »

Pogledaj SE c510,mislim da ce te on zadovoljiti za sve pare!
Od uvijek koristim Nokiu, prije dvije godine kupim SE i totalno se razocaram u tu marku...sad SE ni pod razno necu....ipak hvala na savjetu loki13...kolega ima isti takav kaze da je prezadovoljan!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Kupac mozes da se rarocaras u taj model ali da se razocaras u ceo brend to je malo .... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

dimi89, Kupac, je ocigledno jedan(na) od onih "Nokia je Nokia" :D

Kupac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kupac »

Evo konacno da se javim...hvala svima puno na komentarima, ali nakon sto je kolega pokazao sve funkcije Nokie 6220c ipak je odluka pala na taj fon...Hvala na pomoci!

Sad idem da listam temu Nokia 6220 c....jer nemam pojma kako sta da nabacim na ovaj fon...malo me muci baterija, drzi svega dva dana uz normalno koristenje!

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

A još si rekao da ti je to jako bitno. Baš nisi vodio računa. Od 3 pomenuta modela, uzmeš onaj sa najslabijom baterijom, pa još smartphone! Eh Kupac, Kupac ...... :uhuh:
Sony Ericsson C510

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Pametno si odlucio.Baterija je izdrzljiva ako ga ne koristis preterano (ne koristi se gps svakodnevno).Smartphon je pravi izbor koji ti nece dugo dosaditi,kamera,gps su vrh,brzina i neogranicene mogucnosti symbiana cine odlicnu kupovinu.Brzo ces to uvideti.Cestitam kupovinu sa zeljom da te odlicno sluzi.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa ne znam kako ces naci neki smart fon a da mu baterija traje vise... 3 dana je sasvim odlicno... :wink: :wink: :wink:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Koristio sam veliki broj smartphonova i za nijedan mi kriterijum nije bio baterija, osim za innov8 (sto je malo, malo je). Svi su uglavnom drzali do 2 dana uz solidno koriscenje, nekad i manje sto je meni OK. Od svih tel;efona koje sam do sad koristio najbolju bateriju ubedljivo ima 5800.

Odgovori