sta bi vi kupili...?
sta bi vi kupili...?
Potrebna mi je vasa pomoc oko izbora telefona... Prva opcija je n79 (za kesh),a druga je samsung galaxy (preko telenora za 27.000). Da napomenem a sam postojeci telenor post paid korisnik i da sam na paketu prenesi 325,tako da mi ugovor nije problem. trenutno imam samsung g800 vec dve godine. Telefon bih koristio za razgovor i sms,po neku sliku i po malo net... Moze i neki drugi predlog, monoblok do 300e. hvala unapred...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
sta bi vi kupili...?
Галакси, волим велики екран.
Ако ти треба понајвише за разговор и СМС, по нека слика онда је одлична куповина Н79. Галакси је бољи за нет али Н79 је лакши за свакодневну употребу јер је класичан телефон. Сад је више питање шта је теби приоритет и колико ти је занимљиво да пипкаш по екрану.
Галакси, волим велики екран.
Ако ти треба понајвише за разговор и СМС, по нека слика онда је одлична куповина Н79. Галакси је бољи за нет али Н79 је лакши за свакодневну употребу јер је класичан телефон. Сад је више питање шта је теби приоритет и колико ти је занимљиво да пипкаш по екрану.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Hvala svima na brzim odgovorima... Bas sam u dubojoj nedoumici... S jedne strane symbian-u polako istice vreme,dok je android tek poceo da se razvija i tek ce da postane popularan... Telefone ne menjam cesto pa bih zato sad uzeo galaxy-a,i da budem miran u narednih par godina. Hvala jos jednom pa cemo videti. Imam jos nekih 20-ak dana na raspolaganju za razmisljanje... 

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Symbianu istice vreme? Nisam znao da je nokia postavila tajmer na kome se vidi kad ce da istekne....Mislis da ce nokia da dozvoli da se tek tako ugasi Symbian ? Ako nista drugo onda vise nece da imaju dumb telefone nego obicni telefoni ce da imaju symbian a ostali ce da imaju naprimer Maemo...Moja preporuka je da uzmes ono sto mislis da ce tebi vise da odgovara i da kad izadjes iz radnje znas da si kupio (makar po tebi) pravu stvar.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...