sta bi vi kupili...?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pionir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Apr 2008. 21:23

sta bi vi kupili...?

Post od pionir »

Potrebna mi je vasa pomoc oko izbora telefona... Prva opcija je n79 (za kesh),a druga je samsung galaxy (preko telenora za 27.000). Da napomenem a sam postojeci telenor post paid korisnik i da sam na paketu prenesi 325,tako da mi ugovor nije problem. trenutno imam samsung g800 vec dve godine. Telefon bih koristio za razgovor i sms,po neku sliku i po malo net... Moze i neki drugi predlog, monoblok do 300e. hvala unapred...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

pionir, po svemu ovome mislim da bi ti najvise odgovarao n82. n79 je dobar ali nema xenon, vec led, a pri slabijem osvetljenju to je velika mana.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

sta bi vi kupili...?
Галакси, волим велики екран.

Ако ти треба понајвише за разговор и СМС, по нека слика онда је одлична куповина Н79. Галакси је бољи за нет али Н79 је лакши за свакодневну употребу јер је класичан телефон. Сад је више питање шта је теби приоритет и колико ти је занимљиво да пипкаш по екрану.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bas tako, za razgovor i SMS je N79 bolji... Ima klasicnu tastaturu (Uverio sam se da virtuelna moze biti problem nekad), i ima super kamericu, i ekran solidne velicine, za povremeni surf...
Nokia E71... Elegant, but deadly

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

Ja bih uzeo galaksi .... uz njega dobijas i 6 meseci besplatan internet.....tacnije 5Gb svaki mesec 8)

pionir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Apr 2008. 21:23

Post od pionir »

Hvala svima na brzim odgovorima... Bas sam u dubojoj nedoumici... S jedne strane symbian-u polako istice vreme,dok je android tek poceo da se razvija i tek ce da postane popularan... Telefone ne menjam cesto pa bih zato sad uzeo galaxy-a,i da budem miran u narednih par godina. Hvala jos jednom pa cemo videti. Imam jos nekih 20-ak dana na raspolaganju za razmisljanje... :-)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Symbianu istice vreme? Nisam znao da je nokia postavila tajmer na kome se vidi kad ce da istekne....Mislis da ce nokia da dozvoli da se tek tako ugasi Symbian ? Ako nista drugo onda vise nece da imaju dumb telefone nego obicni telefoni ce da imaju symbian a ostali ce da imaju naprimer Maemo...Moja preporuka je da uzmes ono sto mislis da ce tebi vise da odgovara i da kad izadjes iz radnje znas da si kupio (makar po tebi) pravu stvar.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori