Nokia Vs Iphone vs Sony

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji?

Glasanje se završava Pon, 05. Okt 2009. 16:52

nokia n97
10
53%
nokia n96
3
16%
xperia
5
26%
blekbery storm
0
Nema glasova
nokia e71
1
5%

Ukupno glasova: 19

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Nokia Vs Iphone vs Sony

Post od Radisa Rasa »

Duguje mi ortak 120 evra tacnije 125,ali da ne cepidlacim,od skora je poceo da valja kineze...i posto znam da od vracanja kinte nema nista dogovorili smo se da mu uzmem jednog od njih.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ja glasam za pare :lol: ne znam koji telefon imas ali cim si na forumu znaci da se razumes u telefone a bilo koja kopija ce te razocarati.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

:) :) :) Imam Nokiu 6220 Classic 8) Prezadovoljan sam sa njom.Ali moram nekako da izvucem ulozeno,ne bih da ga bijem dobri smo ortaci....al sta da radis kad nema.Ne mozes da ga ubijes :dry: U svakom slucaju odlucio sam se za ovu anketu,da bih video koji je od njih najjpopularniji radi kasnije prodaje,vec sam imao iphone tako da je on za sada u prednosti ima 2 kartice,a ni n96 ne zaostaje za njim,jer mi se svidja njegov izgled,dakle ajde pomozite da se odlucim. :|

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

kad je prodaja u pitanju glasao sam za n97 ipak trenutno must have telefon. o karakteristikama da ne pricamo mislim da su svi isti, dual sim, ts, tv....

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Hvala na glasanju jedva cekam da vidim koji ce da pobedi, :chytry: kad malo bolje razmislim mislim da si u pravu za nokiu n97...nego mislim da ona ima samo jednu karticu moracu da proverim.

boytronic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Sep 2009. 17:47

Post od boytronic »

Radisa Rasa, moje misljenje je da vidis koji je od ovih telefona najpopularniji kao original pa njegovu kopiju da uzmes.i naravno, posle prodas. mislim ili n97 ili xperia

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Znas kako xperia je po meni zaiste lose odradjena,dobro ima taj izgled koji se nekome svidja nekome ne....meni licno ne,tako da ne bih rizikovao sa njom,mislim lako bih je prodao ali bi verovatno uzeo mnogo manje nego sto vredi....jer licno ne znam nikoga ko bi nju kupio...a i tih mesec dva ne bih je nosio...ipak bih pre nokiu n97

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A da se dogovoris sa drugarom da lepo on proda telefon i od prvog prodatog da ti vrati pare?
Ako vec nemas drugu opciju i jedino na taj nacin mozes doci do svojih para onda bi mozda najbolje bilo da uzmes iPhone ili kako se vec zove kopija jer cini mi se da bi ga najlakse sutra utopio. Lepe se za njega pa to ti je :wink:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Radisa Rasa, promeni naziv teme. Ne citajuci glasao sam za n97 jer sam mislio da je to ORIGINAL.
Imas sad kineze sa wi-fi, mislim da je kopija e71 pa bih ti to preporucio jer je to jedini nedostatak 6220c.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Video sam kopiju nokie n96 i veoma sam se iznenadio, kvalitet izrade kao original! :o
Da nijr software-a pomislio bih da je original

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

jerkann, ne mogu da nadjem opciju da promenim naziv teme...ako slucajno znas kako javniu i menjam je.Vrlo si mi zanimljiv predlog dao u vezi wi-fi.Bas cu da se raspitam koji model poseduje i da li to lepo funkcionise...kako bi lepo ipotpunio 6220 c.aaauuu :D E da LimunBG, sto se tice kopije n96,stvarno je lepo odradjena,softver ko softver puno je bilo price oko toga.Ali crna n96 mnogo dobro izgleda...kad bi ona imala wi-fi,to bi bio pun pogodak 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Moja opcija bi bile samo pare. Ortak ili ne, pare su pare i tu razgovora nema. Jos ce on dobro da prodje na tebi, a ti mu to pustas. Ja ne bih pristao na ovako nesto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Brate,a sta da radim?Da ga bijem,to nije nikakav problem a time nista ne dobijam.Ne znam sta drugo da mu uzmem,jos mu i ovi telefoni ne idu dobro sa prodajom,lik nije bogat,tacnije steka neku kintu,radi ko crnac,izdrzava kevu i brata(malog)i ja sad treba da mu uzmem tih 100 evra pisljivih od kojih sam se oprostio jos kad sam mu ih dao. Ali dosta vise o njemu,da ne sirimo temu,za sad su blagi favoriti:nokia n97,tel sa wifi(ne znam koji),i nokia n96....mada bih n96 mogao da uzmem original, ali necu kad vec imam 6220 c, navikao sam se na njega. :?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Radisa Rasa, imas po oglasima prodaju kopiju Nokia e71 sa tv-om i wireless-om. Kopija je naravno identicna, a kako radi stvarno ne znam jer je nisam video uzivo. Pogledaj negde a ako radi uzimaj to.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Radisa Rasa, u ovom slucaju Nokia je Nokia... Najbolje neku sa sto vecim brojem. Ja bih uzeo N97 jer ima veci broj i od N96. Zavisi koja je bolje odradjena kopija od ta dva.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori