Nokia E71 ili HTC Magic

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Nokia E71 ili HTC Magic

Post od bile »

Dvoumim se o kopovini jednog od ova dva telefona pa mi treba pomoc. Problem kod Magic-a je sto ne mogu da se razmenjuju podaci preko bluetooth-a (mada sam cuo da postoje neki programi na android marketu?), gps je neupotrebljiv kod nas, browser ne podrzava flash player. Veliki plus po mom misljenju je sto Magic touch screen pa je brzi za surfovanje i sto ima Android Market sa gomilom besplatnih programa (gde da nadjem aplikacije za E71?). Vase misljenje koji je bolji izbor?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

slobodno kupi e71, potrazi sertifikat od kineza i mozes sve da instaliras. android nije los ali ima malo modela i malo programa, sledece godine izlaze mnogi modeli drugih proizvodjaca (se, lenovo, lg, motorola) pa ce se mnoge stvari promeniti (vise programa, navigacija i sve ostalo). kad za godinu i nesto resis da promenis e71 bice drugacija stvar sa andoridom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E71 bez imalo dvoumljenja, u ovom slucaju. Telefon je apsolutna zverina. Nema sta da se razmisljas, pare u ruke, pravac prodavnica, istresi keshovinu, na netu nadji sve sto ti treba i uzivaj. Za programe pitaj bilo koga od nas na PP i dobices trazene informacije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

poslusacu savet, uzecu e71 - belu, donece mi drugari iz amerike jer je kod njih dosta jeftinija. samo mi recite jel treba na nesto da obratim paznju posto mi oni donose iz amerike, jel moze da radi sa nasom karticom sve regularno? sto se tice programa obraticu vam se to je sigurno :wink:
iPhone 4

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

bile, vrlo verovatno da ti nece raditi sa nasom karticom jer su tamo mahom telefoni zakljucani. Nije to nista strasno, svaki serviser ce ti resiti taj "problem" za 15min i nesto sitno para :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

U slucaju premisljanja samo da i ja potvrdim izbor tj, Nokia E71,bar za sada.Ako ti se slucajno ne zuri mnogo mozes i da razmislis o Nokiji E72.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

razmisljao sam i o e72 ali mi se cini da nema nista revolucijonarno novo u odnosu na e71, a i ne znam da li ce se pojaviti u americi u narednih mesec dana jer tad mi se vracaju drugari. znaci jedini problem sa e71 iz amerike je sto treba da se otkljuca, sve ostalo radi normalno?
iPhone 4

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

bile, Da kada je dobijes,odes u servis i otkljucaju ti je,mislim da ne bi posle trebalo biti problema.U svakom slucaju ti dobijas jedan dobar telefon,sto E71 zaista jeste.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

kupio sam e71 white preko amazona, ortaci mi je donose iz amerike za mesec dana, hvala na pomoci! :lol: :lol: :lol: :D :D :D
iPhone 4

Odgovori