Hocu da kupim neki telefon za 300e...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 01. Okt 2009. 08:57
Hocu da kupim neki telefon za 300e...
Cao svima ja sam novi na forumu... Uskoro ce mi rodjendan pa bih hteo da kupim telefon... Da li ima neko da mi preporuci neki telefon za 300 evra?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
johny bravo, idi dole u "Poredjenje modela" pa tamo postavi pitanje a ne ovde...
I pre nego sto bilo sta napises procitaj pravila foruma
Btw, predpostavljam da hoces Nokiu cim si ovde i pitao ali moras da navedes makar ono sto ocekujes od telefona da bi bilo ko mogao da ti pomogne oko tvog izbora ili makar da ti pomogne da suzis izbor i eventualno se odlucis za odredjeni model...
I pre nego sto bilo sta napises procitaj pravila foruma

Btw, predpostavljam da hoces Nokiu cim si ovde i pitao ali moras da navedes makar ono sto ocekujes od telefona da bi bilo ko mogao da ti pomogne oko tvog izbora ili makar da ti pomogne da suzis izbor i eventualno se odlucis za odredjeni model...
-
- Slučajni prolaznik
Izvini na ovome...
Hteo bih da telefon ima veoma dobru kameru, wireless, bluetooth, dosta memorije... uglavnom sve ono sto bi se reklo pa zadnjoj reci tehnolije
Da li moze neko da mi preporuci ovakav telefon?
Razmisljao sam o Nokia N96 ili N97... Ali mi je N97 dosta skupa... Da li zne neko neki touch screen ali da je otprilike kao N96?

Hteo bih da telefon ima veoma dobru kameru, wireless, bluetooth, dosta memorije... uglavnom sve ono sto bi se reklo pa zadnjoj reci tehnolije

Razmisljao sam o Nokia N96 ili N97... Ali mi je N97 dosta skupa... Da li zne neko neki touch screen ali da je otprilike kao N96?
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
N96 je OKO 500e
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1676/Nokia/N96
Jedino ako hoćeš da kupiš polovan...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1676/Nokia/N96
Jedino ako hoćeš da kupiš polovan...
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Cene na MS nisu merodavne, jer kada se pozove neka prodavnica dobije se drugacija informacija. O tome je vec bilo reci na forumu.
Uzmi N82, N95 8GB, N85 ili Omniu.
Najbolje ti je da odes u neku prodavnicu i da svaki telefon procackas i da vidis koji ti najvise odgovara.
Uzmi N82, N95 8GB, N85 ili Omniu.
Najbolje ti je da odes u neku prodavnicu i da svaki telefon procackas i da vidis koji ti najvise odgovara.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
bestboy, ti to pricas o oglasima i/ili polovnim telefonima? Mislim da decko hoce nov da uzme iako nije to naglasio...
Moj savet ti je da izbegnes telefon koji iskljucivo ima TS tj koji nema hardversku tastaturu. U nekim situacijama moze biti prilicno iritantno kad npr kuckas sms pogotovu tokom voznje, sto predstavlja nemogucu misiju, dok je sa druge strane daleko lepse i lakse lutanje po netu.
Da sam na tvom mestu, isao bih na N82 + mem. kartica ili N95 8GB. Dobijas sve sto trazis + jos neke stvari pride. Pre svega pozamasna kolicina ram-a, nema TS pa ce ti biti daleko lakse i udobnije kuckanje poruka. Imas wifi i odlicnu kameru, BT se podrazumeva + GPS
Omnia je odlican tel ali mu je mana sto nema hardversku tastaturu a posle nekih 8-9 meseci koriscenja telefona sa TS-om mogu ti reci da sam se u pojedinim momentima toliko iznervirao da mi je doslo da ga razbijem.
N96, ne dobijas nista vise nego sto dobijas sa N82 ili N95 8GB osim sto dajes nesto vise para.
O N97 necu ni da pricam jer je daleko iznad tih 300e tvog budzeta.
Nije da hvalim svog konja ali zaista ne znam da li postoji neki drugi telefon koji objedinjuje sve te funkcije i koji je praktican i lak za upotrebu u svim uslovima a da je u tom cenovnom rangu.
E da, a da pogledas HTC TyTN II ? Jeste da mu je kamera neki prosek i da nema blic ali telefon jede malu decu
I jos pride radi na WM platformi sto mu je plus po meni. Cena je oko 320e.
Moj savet ti je da izbegnes telefon koji iskljucivo ima TS tj koji nema hardversku tastaturu. U nekim situacijama moze biti prilicno iritantno kad npr kuckas sms pogotovu tokom voznje, sto predstavlja nemogucu misiju, dok je sa druge strane daleko lepse i lakse lutanje po netu.
Da sam na tvom mestu, isao bih na N82 + mem. kartica ili N95 8GB. Dobijas sve sto trazis + jos neke stvari pride. Pre svega pozamasna kolicina ram-a, nema TS pa ce ti biti daleko lakse i udobnije kuckanje poruka. Imas wifi i odlicnu kameru, BT se podrazumeva + GPS
Omnia je odlican tel ali mu je mana sto nema hardversku tastaturu a posle nekih 8-9 meseci koriscenja telefona sa TS-om mogu ti reci da sam se u pojedinim momentima toliko iznervirao da mi je doslo da ga razbijem.
N96, ne dobijas nista vise nego sto dobijas sa N82 ili N95 8GB osim sto dajes nesto vise para.
O N97 necu ni da pricam jer je daleko iznad tih 300e tvog budzeta.
Nije da hvalim svog konja ali zaista ne znam da li postoji neki drugi telefon koji objedinjuje sve te funkcije i koji je praktican i lak za upotrebu u svim uslovima a da je u tom cenovnom rangu.
E da, a da pogledas HTC TyTN II ? Jeste da mu je kamera neki prosek i da nema blic ali telefon jede malu decu

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
johny bravo, Suzi izbor na dva-tri modela.Kao sto prethodnici, rekose ja bih gledao N95 8GB ili N82 (ako vise volis monoblok resenje).Ako ipak hoces nesto sa TS ja bih isao na Omniu,jes' da nema hard. tastaturu ali to je opet subjektivno.Neko se super snalazi bez nje a neko ne moze ni da pomisli da ima samo TS.
N96 zaobidji.
N96 zaobidji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!