ej ljudi , moze mala pomoc.
Rodica hoce da kupi mobitel .
Cijena nedje do 300e ... Bitno joj je da je signal dobar jer joj je vazno za posao ... i naravno da fino izgleda .
pa et...
I da zaboravih , zeli da uzme kao u mene ovaj , 5800xpressmusic ... sta mislite ?
Koji ženski mobitel uzeti do 300e?
mazzy, nisi naveo da li joj trebaju neke naprednije stvari kao sto su :
Touchscreen, Wi-Fi, neki operativni sistem ( Windows Mobile, Android ( po mom misljenju je najbolji HTC Hero ( malo je skuplji, ali... ) jer je malo unapredio sam Android kao i njegovo koriscenje dok kod Magic-a je to susta suprotnost ) , Symbian, itd. ) , 3G ( Video pozivi i prenos podataka dok je na putu ili negde gde nema Wi-Fi hot spot-a... ), neku jacu kameru ( u to podrazumevam min. 3 MPX, a 5 su ok za nesto vise neka sama odluci ), GPS i ostale stvari.
Ili mozda neki fancy telefon koji lepo izgleda, a da zavrsi neke osnovne stvari.
Touchscreen, Wi-Fi, neki operativni sistem ( Windows Mobile, Android ( po mom misljenju je najbolji HTC Hero ( malo je skuplji, ali... ) jer je malo unapredio sam Android kao i njegovo koriscenje dok kod Magic-a je to susta suprotnost ) , Symbian, itd. ) , 3G ( Video pozivi i prenos podataka dok je na putu ili negde gde nema Wi-Fi hot spot-a... ), neku jacu kameru ( u to podrazumevam min. 3 MPX, a 5 su ok za nesto vise neka sama odluci ), GPS i ostale stvari.
Ili mozda neki fancy telefon koji lepo izgleda, a da zavrsi neke osnovne stvari.
Nokia Lumia 630
pa kao prvo , da je Nokia ...
Bio sam stavio u Nokia forum , ali evo premjestili su je
Pa najbitnije je da ima dobar prijem jer joj treba za posla, pa kamera da bude okej ( 3mpx ili vise ) .
mozda , kvalitet izrade ( kao E serija ) , i na kraju da fino izgleda. Ona je zaljepila za 5800 , pa mozda je odvratim na neki drugi , ne vjerujem da joj je bitan symbian i to ...
Bio sam stavio u Nokia forum , ali evo premjestili su je

Pa najbitnije je da ima dobar prijem jer joj treba za posla, pa kamera da bude okej ( 3mpx ili vise ) .
mozda , kvalitet izrade ( kao E serija ) , i na kraju da fino izgleda. Ona je zaljepila za 5800 , pa mozda je odvratim na neki drugi , ne vjerujem da joj je bitan symbian i to ...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
5530 u svakom slucaju ako zeli touch mislim da je stvarno lep telefon. Sta mislie o 6700. Posto sam shvatio da joj telefon treba pre svega kao telefon lakse ce se snaci sa fabrickim Os-om nego sa symbianom. Telefon je mnogo lep dobra kamera, e sad nisam siguran za prijem ali mislim da tu ne bi trebalo da bude nekih problema.