Celo jutro citam forum i sorry ako ima neka tema slicna ali vishe stvarno ne mogu Ukratko potreban mi je mobilni sa pomocnom cam , model gde mogu zameniti cam i slikati samu sebe . Stari model koji sam imala je lg U900 i on je imao tu opciju (pregrazila ga jutros )
btw phone je za klinca tako ne pada mi napamet da puknem 300e na phone Hvala unapred !
e pa sada... imas milion opcija za tu foru.. sako trazis neku nokiu ja ti kazem da uzmes 6680 ako nadjes de jer je jeftin, symbian je, ima 2 kamere sto ti treba..kao oces neku bolju varijantu uzmi n70 , n73, n82, n95...
IZMENA:
ali posto si mlad/a mogu ti i reci za n73 koji ima preterane zvucnike sto je isto bitno u tvom slucaju po meni... (mi klinci volimo da napanjujemo muzu dok smo u skoli, napolju...)
Receno je da je fon za klinca, sto ne znaci da je ona klinac (:
To pod 1, pod 2) ne znaci da svi pustaju muziku gde stignu... Ima primera, al nije bas pravilo.
I pod 3, isto predlog, N73, ili mozda polovna N82, i ona ima tu opciju, a ima i jos milion mogucnosti (:
Nivea, obrati paznju da su te "pomocne kamere" namenjene 3G video telefoniji i nisu namenjene fotografisanju (VGA ili gora rezolucija). Ako kvalitet snimka nije bitan, onda bilo koji 3G telefon sa 2 kamere zadovoljava, posto 99% modela sa 2 kamere omogucava koriscenje prednje kamere za fotografisanje.
Ako je bitan kvalitet fotografije onda ti je bolji izbor telefon sa dobrom primarnom kamerom koji ima ogledalce pored sociva.
Nivea, moje preporuke su 6120 i 6220c.
Razlika u ceni je ocigledna, ali u svom cenovnom rangu mislim da su top ponuda.
Bilo da je klinac ili klinka mogu se naci sa maskicama razlicith boja tako da nisu tipicno muski ili zenski telefoni.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.