htc touch hd vs touch2 vs touch diamond 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
spalep
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 23:20

htc touch hd vs touch2 vs touch diamond 2

Post od spalep »

Imam trilemu...hteo bih da kupim jedan od ovih telefona. Telefon inace najvise koristim kao PDA, nesto manje za internet i telefoniranje. Takodje, voleo bih da mu baterija traje bar 2 dana sa tom vrstom upotrebe. Već nekoliko dana pretrazujem forume, ali nikako da se odlucim. Molim za savet. Hvala! :?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ako ti ne smeta kuckanje po virtualnoj tastaturi, ja bih preporucio HD pre nego Touch pro 2, iz jednog prostog razloga, a to je onaj slajd. Sto manje zezalica mehanickih, to manje mogucnosti da se nesto pokvari. Za Diamond 2 ne mogu da kazem nista jer se sa njim nisam igrao, mada kontam da je sasvim okej.....Nisam ti mnogo pomogao, ali neko mora da pocne :wink:

spalep
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spalep »

Hvala. Ja bas i hocu telefon sa virtuelnom tastaturom. Touch pro 2 nije u mom uzem izboru bas zbog hardverske tastature, ali novi model touch 2 jeste ( ima ga i kod nas, cena mu je oko 400 eura). Mana mu je što ima relativno mali 2,8" ekran i sto je tek izasao, pa ne znam koji su mu bugovi... ali zato dolazi sa preinstaliranim wm 6.5 sto i nije tako lose. Opet, hd mi deluje solidnije, ima veci ekran, dobru bateriju, znam da treba da se cuvam modela proizvedenih 2008. zbog problema sa ekranom i ispadanjem iz mreze...ali za te pare moze da se kupi samo polovan a meni se ne daje taj novac za nesto sto nije sigurno. Naravno, novca za nov nemam ( najjeftiniji je oko 670 eura). Diamond 2...slican hd po hardveru, izasao je update za win 6.5, ali nisam siguran da je to masina koja mi treba...deluje vise kao modni detalj,nemam o njemu dovoljno podataka...Znam da davim...sorry :unsure:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ok,ja sam se zabunio i mislio da je to Touch Pro 2. Ima mnogo dobar review HDa na gsm areni,pa baci oko...mozda ti pomogne.....

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

HD je ipak nekako... Bolji (: Vidi, koji god od HTC modela da uzmes, neces se prevariti, sto ces videti po komentarima clanova ovde. Mozda je Touch pro2 najbolja opcija, bas zbog HW tastature, nekad je daleko koristnija od virtuelne...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, definitivno idi na to da ima i hardversku tastaturu. Ma koliko retko mislio da ces je koristiti ipak je vise nego korisna pogotovo ako volis da se porukas ili da kuckas tekst jer to bockanje po ekranu ume da bude zamorno a da ne pricamo o tome koliko moze biti komplikovano u hodu ili u guzvi. Ipak je taj osecaj pod prstima nezamenljiv ma koliko ti bilo u pocetku zanimljivo tapkanje :wink:
A sto se HTC-a kao brenda tice, imam samo reci hvale. Neces pogresiti koji god da uzmes.

spalep
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spalep »

Hvala na savetima. Touch pro 2 mi postaje zanimljiviji, jer sam imao ranije htc tytn 2 i da ga nisam poklonio, mislim da bih ga i sada koristio. Dobro ću razmisliti...

spalep
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spalep »

Kupio sam htc touch pro 2 zahvaljujući Vašim savetima...i nisam požalio. Na kraju ipak je ispalo da mi je hardverska tastatura korisna. Imao sam prilike da uporedim touch 2 i HD sa ovim uredjajem i nakon dužeg razmišljanja, ipak TP2 najviše odgovara mojim potrebama. Hvala svima na savetima. :D :D
Eh da, imam jedno pitanje: telefon je kupljen u Nemačkoj i ima qwertz hardversku tastaturu. Kada kucam y pojavi mi se z i obrnuto. Pokušao sam da to promenim u regional settings ali nemam tu opciju i šta god da sam pokušao (sem ulaska u registry, u šta se mnogo ne razumem) nije vredelo. Ima li neko ideju kako da ovo rešim? :blinky:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

spalep, treba ti softver za remapiranje tastature. Pogledaj u temi o korisnim Windows Mobile aplikacijama - mislim da je nesto od toga opisano.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori