G705/W705/W715
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 09. Okt 2009. 19:47
G705/W705/W715
Ovi telefoni su jako slicni,ali razlike u ceni su vece. Citala sam da se u G705 moze ubaciti softver od W705/W715. Da li se tako vise isplati jer je G705 ipak najjeftiniji od ta tri? Sta mislite???? 

G705 jeste najjeftiniji ali i najbolji od svih... nabavna cena mu je najvisa i najduze drzi cenu od pocetka prodaje... moze se ubaciti softver od W705 ili W715 ali se ne dobija mnogo vise od walkman naradnzastog svetla prilikom pustanja muzike i samog playera... izrada je ista kod svih jedino ako ti je lepsi W705 tj. njegov prednji panel jer je to jedina razlika... pozz

-
- Novajlija
Hvala. Kada sam pocela sa potragom novog telefona, prvenstveno sam trazila telefone w serije. Onda sam naisla na G707, koji je potpuno isti kao ova dva, a po jeftinijoj ceni, tako da mi je to za sada jedino razumno resenje (za manje novca dobijem slicno). Interesuje me kakav je zvuk na G705? Unapred hvala na odgovorima, i izvinjavam se sto postavljam ovoliko pitanja 
luca, ti imas G705? Cini mi se da sam u nekoj temi procitala da si ga ti kupio?

luca, ti imas G705? Cini mi se da sam u nekoj temi procitala da si ga ti kupio?
Ne znam o kojim parama govorie, ali ovde je cena 260e! Nadam se da je jeftiniji u nekim grugim prodavnicama! Telefon je verovatno ok, ali za te pare moze da se nadje polovni ili mozda i novi (na crno) c905 KOJI JE ZAISTA bar sto se tice kamere i playera VRH!
ja sam imala k850i sa 5mpx (imam ga js uvek ali ga ne koristim) I KAMERA JE EXTRA! A MOGU MISLITI SE SA 8MPX...!
Tako da ti je moj savet da uvrstis i c905i u razmatranje jer je takodje veoma elegantan a pri tom i dosta funkcionalan telefon!!! Nadam se da sam pomogla
A ako biras od ova 3 ONDA DEF. G705!
ja sam imala k850i sa 5mpx (imam ga js uvek ali ga ne koristim) I KAMERA JE EXTRA! A MOGU MISLITI SE SA 8MPX...!
Tako da ti je moj savet da uvrstis i c905i u razmatranje jer je takodje veoma elegantan a pri tom i dosta funkcionalan telefon!!! Nadam se da sam pomogla
A ako biras od ova 3 ONDA DEF. G705!
-
- Novajlija
mimmylitza, najbolje a jel te i najpametnije bi bilo da ti skoknes do neke radnje i da uzmes u ruku ovaj model...Mozda bi jos bolje od toga bilo,ukoliko ti neki drug-drugarica poseduje ovaj model,da ga malo isprobas,"pretreses" i sl...
Tada ces sa velikom sigurnoscu znati da li ti odgovara ili ne...
Ne znam da li si vec procitala na ovom site-u imas test telefona,njega mozes procitati ovde http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/G705i .
Kao sto i sama mozes da primetis i u samom testu ima dosta slika pa ti situacija oko gabarita sada moze biti bar malo jasnija...

Tada ces sa velikom sigurnoscu znati da li ti odgovara ili ne...
Ne znam da li si vec procitala na ovom site-u imas test telefona,njega mozes procitati ovde http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/G705i .
Kao sto i sama mozes da primetis i u samom testu ima dosta slika pa ti situacija oko gabarita sada moze biti bar malo jasnija...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: