G705/W705/W715

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mimmylitza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 09. Okt 2009. 19:47

G705/W705/W715

Post od mimmylitza »

Ovi telefoni su jako slicni,ali razlike u ceni su vece. Citala sam da se u G705 moze ubaciti softver od W705/W715. Da li se tako vise isplati jer je G705 ipak najjeftiniji od ta tri? Sta mislite???? :?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

G705 jeste najjeftiniji ali i najbolji od svih... nabavna cena mu je najvisa i najduze drzi cenu od pocetka prodaje... moze se ubaciti softver od W705 ili W715 ali se ne dobija mnogo vise od walkman naradnzastog svetla prilikom pustanja muzike i samog playera... izrada je ista kod svih jedino ako ti je lepsi W705 tj. njegov prednji panel jer je to jedina razlika... pozz :wink: :wink: :wink:

mimmylitza
Novajlija
Novajlija

Post od mimmylitza »

Hvala. Kada sam pocela sa potragom novog telefona, prvenstveno sam trazila telefone w serije. Onda sam naisla na G707, koji je potpuno isti kao ova dva, a po jeftinijoj ceni, tako da mi je to za sada jedino razumno resenje (za manje novca dobijem slicno). Interesuje me kakav je zvuk na G705? Unapred hvala na odgovorima, i izvinjavam se sto postavljam ovoliko pitanja :oops:

luca, ti imas G705? Cini mi se da sam u nekoj temi procitala da si ga ti kupio?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

aha, imam G705, po drugi put od pocetka godine :)
nije los telefoncic, mali, lagan, bas elegantno izgleda... muzika je odlicna, glasna, cisti tonovi, bez nekog pucketanja ili suskanja kada se pojaca... :wink: :wink: :wink:

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 09:55

Post od 00saska00 »

Ne znam o kojim parama govorie, ali ovde je cena 260e! Nadam se da je jeftiniji u nekim grugim prodavnicama! Telefon je verovatno ok, ali za te pare moze da se nadje polovni ili mozda i novi (na crno) c905 KOJI JE ZAISTA bar sto se tice kamere i playera VRH!
ja sam imala k850i sa 5mpx (imam ga js uvek ali ga ne koristim) I KAMERA JE EXTRA! A MOGU MISLITI SE SA 8MPX...!
Tako da ti je moj savet da uvrstis i c905i u razmatranje jer je takodje veoma elegantan a pri tom i dosta funkcionalan telefon!!! Nadam se da sam pomogla
A ako biras od ova 3 ONDA DEF. G705!

mimmylitza
Novajlija
Novajlija

Post od mimmylitza »

Cula sam od nekih ljudi da je ovaj fon jako grub i previše 'kockast', cak su rekli da lici na ciglu. Jel to tacno, ili su to 'prazne priče'?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mimmylitza, najbolje a jel te i najpametnije bi bilo da ti skoknes do neke radnje i da uzmes u ruku ovaj model...Mozda bi jos bolje od toga bilo,ukoliko ti neki drug-drugarica poseduje ovaj model,da ga malo isprobas,"pretreses" i sl... ;)
Tada ces sa velikom sigurnoscu znati da li ti odgovara ili ne...
Ne znam da li si vec procitala na ovom site-u imas test telefona,njega mozes procitati ovde http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/G705i .
Kao sto i sama mozes da primetis i u samom testu ima dosta slika pa ti situacija oko gabarita sada moze biti bar malo jasnija... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Све што ти неко каже о изгледу је субјективно мишљење, доста је телефона које ја не бих узео да ми поклоне а други падају у несвест када га виде.
То што телефон са предње стране има оштре ивице мени само додаје на елеганцији. Као што рече Fox, сврати до неке радње и погледај га лично.

Odgovori