s8000 jet vs i7500 galaxy

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

s8000 jet vs i7500 galaxy

Post od llulle »

Imam n85 jedno 6 meseci a pre toga sam imao omniu 8gb i menjao sam je zato sto posle par dan nisam mogao da se naviknem na ts ali vidim da je ts phone mania uzela maha pa bih pokusao opet.I7500 ima android os i taj navigacioni taster sto mi se svidja jer moze brze da odradi posao(barem meni) ali vidim da cu iamti posla oko aplikacija i instaliranja banalnih stvari ako ga uzmem sto je velik minus,onda s8000 nema navigacioni taster,znaci sve preko ekrana ali ekran je bolji i standardna windows platforma koja je ok.Ova 2 mi se svidjaju ali mislim da cu uzeti s8000,ne znam koliko je siguran android :shock:
nokia c7

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

llulle, S8000 Jet nije Windows Mobile vec "feature (java)phone". Mozda si ga pomesao I8000 Omnia II? Jet je dobar izbor ako ti nije potreban "smartphone" posto ima pristojne karakteristike (npr. pusta divx "as is").
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

llulle, izvini kad pricas o s8000 jet da li mislis na ovaj telefon http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2122 ... 00-Jet-2GB .
Koliko vidim a i znam od ranije taj telefon nema Win. Mob. O.S. vec Samsungov fabricki sw... :roll:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Jet zasigurno nema WM vec fabricki ali druga je stvar koliko je on i takav dobar,Moj drug je skoro kupio Jet i ja sam se prilicno razocarao,najvise zbog ekrana koji uopste nije osetljiv,e sad ne znam da li je to samo do ovog primerka ili i drugi imaju ovaj problem.Dobre stvari su mu wifi i brz procesor,ali da mi sad neko da da menjam mog pixona za Jet nikad ne bih pristao.

I7500 nisam imao prilike da cackam,po nekim komentarima android je super ali samsung je to lose odradio.Ako hoces android najbolja ti je opcija HTC Hero.....
Telenor Nokia E72

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

da moja greska,sad mi se jos vise svidja jer je java,nisam imao vremana ni da pogledam fon kako treba ali sad sam siguran da uzimam s8000 jet,na mobile review je nahvaljen,kao retko koji fon ga je zadovoljio toliko-eldara,Hvala
nokia c7

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banehallow »

Ja da sam na tvom mestu pre bih se odlucio za galaxy.Jet jeste nahvaljen,ali kad ga malo vise koristis nece potrvrditi sve pohvale.....bar je to moje misljenje,jer Jet drndam kod drugara skoro svakog dana.
Telenor Nokia E72

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

pa sto se tice os-a to necu racunati kao prednost androida nad javom jer imam symbian fonove konstantno vec 2 godine i kontam da nisam ni zagrebao povrsinu sto se tice programa i prednosti nad javom jer jednostavno nemam vremena da uplivavam u taj svet a ranije me je to jako zanimalo i stalno sam budzio fon,mozda gresim,mozda bi mi android bolje pasovao,ne znam koliko bih zapravo koristio njegove prednosti
nokia c7

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banehallow »

Pa ok tvoj je izbor.I ja sam se recimo vratio na dumb telefon,malo da iskuliram od symbiana i ostalih stvari,lakse mi nekako ovako.... :)
Telenor Nokia E72

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Koristim I7500 oko 2 meseca i nisam bas nesto odusevljen...
posle 40 dana mi je crkao tj. softver mu je pukao (zakuca kad se dize sistem i ni makac) odneo sam ga nazad u telenor a oni servis i fleshovali ga...
zanimljv je to telefon ali nisam bas nesto odusevljen, imao sam u HTC-a TP od pre par dana i po meni on je bolja mashin a :wink:
Ali izmedju ova dva ja bih pre uzeo i7500
and justice for all...

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banehallow »

Pa sigurno je da HTC pravi bolje android telefone od samsunga,dobro doduse samsung ima samo galaksiju,ali opet u poredjenju ova 2 i ja bix pre uzeo i7500...Mada za ove pare pre bih uzeo HTC magic....
Telenor Nokia E72

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

izbacio sam i7500,ni ne razmisljam o njemu jer je s8000 u svemu superiorniji,u testovima pise da bukvalno ne postoji fon sa boljim ekranom od tog,bolji ekran i od omnie hd a daleko bolji od ekrana n97 sto sam i video na slikama,procesor je 800 mhz najnoviji,najbrzi,kamera je vise nego prosecna,video zverski i bez kocenja,ne znam sta bi bile prednosti i7500 nad s8000 sem androida(ako je to uopste prednost jer je lose uradjen na i7500)
99% da uzimam jet,eventualno samsung s8300 ali on je samo lepsi i ta kamera od 8 mpx,ostalo je sve ubedljivo na strani s8000,fon cu uzeti preko telenora jer trosim dosta love na post paid-u pa mi se to najvise isplati
nokia c7

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Uzmi ga preko vipa, povoljnije je ;) mislim na postpaid 1800.
U svakom slucaju se nadam da ce te odlicno sluziti. ;)
iPhone 4.

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banehallow »

llulle to za ekran i ne bih bas rekao.... :shock: Ja cackam jet skoro svakog dana kod druga,a imam i prijatelja koji ima Omniu HD,znaci nema sanse da ima bolji ekran od Omnie HD.Od N97 da ali od HD nikako.Jet ti je AMOLED resistive a kod omnie HD je AMOLED capacitive touchscreen.
Mislim da je Jet jedan od najizvikanijih telefona definitivno,mislim kod telenora bese reklama ,,pametniji od najpametnijeg telefona''....a telefon u opste nije smart... :dry:
Telenor Nokia E72

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

u mobile review testu pise da jet ima bolji ekran od omnie hd,nisam uporedjivao uzivo,meni nije uopste bitan os,cak mi je i prednost to sto je dumb jer je brzi,ne znam,svi 'pljujete' jet a u testovima je nevidjeno nahvaljen,zbunjen sam,imam jos par dana da se odlucim,eyo u igri je i s8300 ali njemu fali wlan a ja wlan strasno puno koristim,istekao mi je ugovor sa telenorom pa mogu da uzmem nov fon ali njihova ponuda me jako ogranicava pa cu mozda preci na drugu mrezu :shock:
nokia c7

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

A da uzmes Tattoo uz VIP? mozda je to bolje. Android sa Sense UIom je pun pogodak...Pogledaj VIPovu ponudu,imaju dobar izbor i pristojne cene. :wink:
iPhone 4.

Odgovori