Koji je bolji i zasto fon N70 ili N73 i zasto ?
Koji je bolji i zasto fon N70 ili N73 i zasto ?
Imam oba fona su mi potrebne pare pa imam nameru da jedan prodam od njih..Koji mi je bolji i zasto ? Ne razumem se mnogo u telefone pa eto ako mi mozete malo pomoci. N70 je malo manja i elegantija cini mi se al je N73 bolja kamera ....
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
mare_pg, pa sve zavisi za cega koristis svoj telefon....ako ti kamera bitna onda svakako ces ostaviti n73,ili ako ti je potrebno vise novca normalno je da ces prodati noviji telefon (tj n73)...
N70 polovan se krece oko 50-tak e,dok n73 od 80-90e (za oba cene zavise od ocuvanosti i svih ostalih parametara)
N70 polovan se krece oko 50-tak e,dok n73 od 80-90e (za oba cene zavise od ocuvanosti i svih ostalih parametara)
D500&E71
mare_pg, pa ako imas oba, probas ih i onda odaberes onaj koji ti se vise svidi
Salim se.
Ako ti trebaju pare, vise ces dobiti za n73, koji ima dosta bolju kameru, bolji i veci ekran, i noviji symbian, brzi
n70 nesto manje vredi, pre svega sto je to malo stariji telefon (da se ne lazemo, sada su i n70 i n73 malo zastareli), ali po meni upotrebljivost n70 nije mnogo manja u odnosu na n73.
Ali posto kazes da se ne razumes mnogo u telefone, onda verovatno i ne koristis neke naprednije funkcije, stoga ti preporucujem da zadrzis onaj koji ti je lepsi, ili onaj kome baterija bolje drzi

Salim se.
Ako ti trebaju pare, vise ces dobiti za n73, koji ima dosta bolju kameru, bolji i veci ekran, i noviji symbian, brzi
n70 nesto manje vredi, pre svega sto je to malo stariji telefon (da se ne lazemo, sada su i n70 i n73 malo zastareli), ali po meni upotrebljivost n70 nije mnogo manja u odnosu na n73.
Ali posto kazes da se ne razumes mnogo u telefone, onda verovatno i ne koristis neke naprednije funkcije, stoga ti preporucujem da zadrzis onaj koji ti je lepsi, ili onaj kome baterija bolje drzi

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
mare_pg, Pa naravno N73 je bolji,kao sto vec rekose prethodnici,ali, mozda cu biti sad malo subjektivan, takodje N70 moze jako lepo da ti odradi posao i sasvim dobro funkcionise + dobices vise novca za N73.
Inace oba modela je nazalost vreme dooobro pregazilo.
Inace oba modela je nazalost vreme dooobro pregazilo.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!