Koji je bolji i zasto fon N70 ili N73 i zasto ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mare_pg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 16:01

Koji je bolji i zasto fon N70 ili N73 i zasto ?

Post od mare_pg »

Imam oba fona su mi potrebne pare pa imam nameru da jedan prodam od njih..Koji mi je bolji i zasto ? Ne razumem se mnogo u telefone pa eto ako mi mozete malo pomoci. N70 je malo manja i elegantija cini mi se al je N73 bolja kamera ....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mare_pg, svakako je bolji N73 i ima dosta razloga... Noviji OS pa samim tim i brži, bolja kamera, jača baterija... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

mare_pg, pa sve zavisi za cega koristis svoj telefon....ako ti kamera bitna onda svakako ces ostaviti n73,ili ako ti je potrebno vise novca normalno je da ces prodati noviji telefon (tj n73)...
N70 polovan se krece oko 50-tak e,dok n73 od 80-90e (za oba cene zavise od ocuvanosti i svih ostalih parametara)
D500&E71

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

mare_pg, pa ako imas oba, probas ih i onda odaberes onaj koji ti se vise svidi :lol:
Salim se.
Ako ti trebaju pare, vise ces dobiti za n73, koji ima dosta bolju kameru, bolji i veci ekran, i noviji symbian, brzi

n70 nesto manje vredi, pre svega sto je to malo stariji telefon (da se ne lazemo, sada su i n70 i n73 malo zastareli), ali po meni upotrebljivost n70 nije mnogo manja u odnosu na n73.

Ali posto kazes da se ne razumes mnogo u telefone, onda verovatno i ne koristis neke naprednije funkcije, stoga ti preporucujem da zadrzis onaj koji ti je lepsi, ili onaj kome baterija bolje drzi :wink:

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Prvenstveno zavisi od sume novca koja ti je potrebna a N73 je po svemu bolji(ekran,kamera,zvuk,baterija )osim sto je malo sporiji (koriste iste procesore a n73 je mnogo zahtevniji).

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

mare_pg, Pa naravno N73 je bolji,kao sto vec rekose prethodnici,ali, mozda cu biti sad malo subjektivan, takodje N70 moze jako lepo da ti odradi posao i sasvim dobro funkcionise + dobices vise novca za N73.
Inace oba modela je nazalost vreme dooobro pregazilo.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori