Nokia N82 vs Nokia N85

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Nokia N82 vs Nokia N85

Post od venjegus »

E ovako....imao sam N82 i bio mi je fantazija sjajna kamera i sve pa sam ga jedne burne vikend noci izgubio tj ukraden....zanima me jeli ovaj n 85 bolji od njega ???? tj jel dostojna zamjena???
p.s.zao mi je ako je bila slicna tema samo me zanimaju misljenja...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

mislim da sam ja dosta kompetentan da odg na ovo pitanje jer sam imao n82 i sad imam n85...kamera je bolja na n82,nema sumnje,i jasno se vidi razlika jer n82 pravi fantazija slike dok za n85 mogu da kazem da su prosecne,e sad,n85 ima veci ekran koji je navodno i bolji ali to je nesto sto neces moci da osetis.Dobijes i 8 gb memorijsku sa n85 ali evo i sa najnovijim softverom i 3 gb slobodnog prostora na njoj prilicno je spor ali mislim da bi n82 sa karticom od 8gb bio jos sporiji,kvalitet izrade je isti kao i na n82,ostaju otisci na plastici ali ne znam zasto bi to uopste bio faktor pri odlucivanju(jedino ako neko nije bolesni perfekcionista ali to su vec klinicki slucajevi),imas i fm transmiter koji sam cesto koristio ali sad slabije jer nemam ni vremena da se igram sa njim ali fino radi(super stvar),stvar je ukusa ali n85 je lepsi od n82,mislim da je i malo tanji,slajd radi dobro vec 6 meseci,nema ni najmanjeg lufta,odlicno je utegnut(za razliku od n95 8gb),zvuk na sluskama je dobar(dobijes i solidne sluske ali bollje uzeti neke koje bolje staju u uho),gps nisam ni koristio,wi fi jako cesto koristim,nekoliko puta dnevno i dobro radi ali mislim da tu nema puno razlike sa n82 jer je vec standardizovano i ista su serija,n79 je super fon,pogledaj i njega kad budes kupovao,uzmi oba u sake pa uporedi,n79 je uradjen na isti fazon kao n82 samo sto nema bas tako dobru kameru ali ima noviji softver,mozda je lepsi malo i kao kvalitetniji materijali nego na n82 ali mislim da nisam nikad bio tako zadovoljan sa nekim fonom kao sa n82(ima skoro sve i sve je vrhunsku uradjeno)
nokia c7

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

a zasto ne raqzmislis o n86? nekako je ovaj telefon nepravedno zapostavljen u poslednje vreme. u mraku pravi mnogo prirodnije slike nego n82 koji dodaje dosta vestacke svetlosti pa su zbog toga neprirodne. pogledaj pa razmisli
::luv phonez::

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Post od venjegus »

mislim da cu se opet vratiti starom dobrom provjerenom N82...a ako budem imao prilike vidjecu i kakav je n86...ko zna ;) tnx people

Odgovori