Nokia e71 ili htc tytn2, pitanje je sad?
Nokia e71 ili htc tytn2, pitanje je sad?
Kao što kaže naslov teme u dilemi sam da li da sa e71 pređem na tytn2.Bio bih veoma zahvalan da čujem još nečije mišljene,naročito vas koji ste koristili tnt2 i wm platformu na istom.Unapred hvala.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
E ja bih da lupim kontru. Ne bih preskocio TyTn II jer je to i dalje zver od telefona. Jeste mozda po gabaritima veci od novijih ali pruza isto. Verujem da ti telefon ne treba za multimediju tako da u svemu ostalom je tytn II (a pre bih rekao cela wm platforma) u debeloj prednosti u odnosu na e71 (tj symbian kao takav). Pretpostavljam da mislis neku zamenu da odradis, da sam na tvom mestu ne bih se uopste razmisljao samo bih obratio paznju na slajd da li je i koliko iznjakan. Dobitna kombinacija ti je TS + hardverska qwerty tastatura a ova je vise nego komotna za opusten i rad koji te nece zamoriti na telefonu.
Wicker Man, hvala na dogovoru. Zaista si me odmah "provalio"-planirao sam da pređem na wm platformu, pa mi se tytn2 učinio kao pogodno učilo (nadam se kupovini hd2 na proleće pa ne bih baš da idem grlom u jagode, već da se malo ispraksam), istina nisam baš planirao da menjam e71 ali me kadkad uhvati ludilo naprasnog menjanja telefona, pogotovo kada gledam male oglase, pa mi je trebalo i nečije objekivno mišljenje, zato- Hvala još jednom tebi i kapoerista.90 na brzom odgovoru. Inače- tp2 mi je sad skup(skoro pa skuplji duplo od tytn2) da bi ga uzeo "onako", mada mi je on jedan od "ciljeva" ako hd2 bude nedostižan za mene. Plus što sam gledao na youtubu da tytn2 svašta može( tipa da tera wm6.5, mogućnost 3D tf, i koje kakve tweekove-ako sam se dobro izrazio) i ima qwerty tastaturu pa mi se učinio kao dobar i cenovno ne zahtevan prelaz sa e71 i symb na wm i neki bolji (skuplji model). Azimuth, upravu si što se tiče multimedije, ne bih ni uzimao E seriju da mi je posebno bitna. što se tiče gabarita, pa i to bi nekako prošlo pošto ni ja nisam sitan:)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49