izvinite molim vas ako smaram al brat mi samo nabija nove telefone i sve me vise zbunjuje i na kraju je pala odluka na ova 3 telefona molim vas help
I HVALA VAM ZA SVE STO STE URADILI ZA MENE
n78 vs 5530xm vs 6220classic
Zavisi sta ti je prioritet. Ako zelis dobro zaokruzeno resenje, koje ima i ok kameru i GPS i WiFi, onda uzmi N78 i neces se pokajati. Po meni, ostalima fali ponesto. 6220 ima jacu kameru ali nema WiFi, dok 5530 nema GPS, a kamera je cini mi se nesto losija nego na N78, iako je iste rezolucije.
Nadam se da sam ti malo pomogao....imao sam N78 jedno 7 meseci, sto u mom slucaju znaci da je jako dobar fon u pitanju, cim se toliko zadrzao
Nadam se da sam ti malo pomogao....imao sam N78 jedno 7 meseci, sto u mom slucaju znaci da je jako dobar fon u pitanju, cim se toliko zadrzao

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
ivke1994, izabrao si tri po meni nedovršena telefona. Svaki ima neku manu.
Npr. n78 - izgled, slabija kamera
5530 - osakacena verzija 5800 sa slicnom cenom i katastrofalno losom kamerom
6220c - nema wi - fi. Mnogi su se zalili na kvalitet izrade ali po meni je u odnosu na cenu sasvim zadovoljavajuci.
Ako smatras da ti wireless nece mnogo koristiti , u konkurenciji ova 3 telefona, ja bih ti preporucio 6220c.
Touch telefon daju sasvim drugu car koriscenja mobilnih telefona tako da i pored dobro poznatih nedostataka ja bih uzeo neki takav telefon (ovaj nikako jer mi je GPS veoma bitna stvar).
Npr. n78 - izgled, slabija kamera
5530 - osakacena verzija 5800 sa slicnom cenom i katastrofalno losom kamerom
6220c - nema wi - fi. Mnogi su se zalili na kvalitet izrade ali po meni je u odnosu na cenu sasvim zadovoljavajuci.
Ako smatras da ti wireless nece mnogo koristiti , u konkurenciji ova 3 telefona, ja bih ti preporucio 6220c.
Touch telefon daju sasvim drugu car koriscenja mobilnih telefona tako da i pored dobro poznatih nedostataka ja bih uzeo neki takav telefon (ovaj nikako jer mi je GPS veoma bitna stvar).
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: