HTC Tattoo vs NOKIA 5530 XM
HTC Tattoo vs NOKIA 5530 XM
Ljudi, hitno mi treba pomoc. Razmisljam da uzmem HTC ali nisam siguran da li treba jos malo da razmislim...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ja mislim da ne bi trebalo da uzmeš ni jedan od ova dva modela.Ako uzimaš polovan telefon, imaš za novac do 200e nokiu n82 koji je odličan telefon, a tu se negde kreće i polovna n95 8GB.Ako baš mora jedan od ova dva modela onda moj glas ide za HTC, interesantniji je, lepši (bar sa moje tačke gledišta).
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Azimuth ti je postavio par dobrih pitanja u onoj temi sto ti je zakljucana. Kada napises neke kirterijume sta ti tacno treba onda ces moci i dobiti konkretnije odgovore.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dimikon7, onda izbegni 5530XM - vecina novijih Nokia modela (osim E serije) pati upravo od "plasticnosti", skripavih poklopaca i drugih mehanickih nedostataka. Od Nokia ti moze odgovarati E serija, npr. E71. Od ova dva svakako HTC.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
iako je tatooo kvalitetno izradjen, moram da priznam i da njemu skripi poklopac.
ne toliko drasticno, ali ...
ako razmisljas samo izmedju ova dva modela, ja bih ishao na nokiu.
mada, najkompletniji u ponudi bio bila N82 nokia, kao sto su kolege vec predlozile.
ako ti se svidja takva monoblok nokia, sigurno neces pogresiti sa N82. stvarno je najkompletniji.
e71 ne predlazem, jer ni malo nije multimedijalni, tj. kamera, video, muzika fon! ali ako ti je bitan kvalitet izrade, personalizacija, office podrska isl, bez greske!
pozzz
ne toliko drasticno, ali ...

ako razmisljas samo izmedju ova dva modela, ja bih ishao na nokiu.
mada, najkompletniji u ponudi bio bila N82 nokia, kao sto su kolege vec predlozile.
ako ti se svidja takva monoblok nokia, sigurno neces pogresiti sa N82. stvarno je najkompletniji.
e71 ne predlazem, jer ni malo nije multimedijalni, tj. kamera, video, muzika fon! ali ako ti je bitan kvalitet izrade, personalizacija, office podrska isl, bez greske!
pozzz
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Amf Spyware
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 11:50
Re: HTC Tattoo vs NOKIA 5530 XM
[quote="dimikon7"]Ljudi, hitno mi treba pomoc. Razmisljam da uzmem HTC
Moj glas ide htc......
Moj glas ide htc......

- Ivan Cirkovic