Hoće li pasti cena Nokije 6630???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dizel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Feb 2005. 19:26

Hoće li pasti cena Nokije 6630???

Post od dizel »

Isplati li se sada uzimati Nokija 6630 zbog izlaska novih modela 6680, 6681? Očekuje li se pad cene, da li je neko bolje upoznat sa tim? :D :D :D :D :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa trebalo bi da bude pad kad stigne 6680... Ne znam, ja bi radije uzeo 6680/81 a ti vidi... :roll: :wink:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Aaaa, cena je jos i skocila otkako je krenula reklama za 6630 :wink: ... koju ja jos uvek nisam uspeo da vidim, dok su skoro svi ostali koje poznajem upoznati sa sadrzajem reklame...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

@Dizel

Ne znam koliko ti se zuri oko qpovine novog fona, ali ja da sam na tvom mestu, ja bih sachekao josh koji mesec, pa bih qpio 6680(1), poshto ce joj tada biti cena kao sad N6630... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Nokia je najavila 6680 za mart, a 6681 za april ove godine s' tim sto je kasnjenje moguce... Pa sad razmisli da li ces da cekas ili ne.. Ali Nokia kad kaze mart to znaci negde u drugoj polovini aprila :mrgreen: Doduse mozda nas iznenade... :D

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

"Pametna nova generacija", mnogo mi se sviđa što je konačno došla Nokia reklama kod nas...

6680(1) imaju i active desktop, pored ostalih stvari koje su već na 6630, kao i novi dizajn koji uključuje blic. Ja bih sačekao, te video kako se situacija razvije, mada verujem da će sena pasti, ne nešto mnogo, 50 evra maksimum, ali pašće. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Kakav active desktop? :oops: :roll:
Pa mora pasti, a sad koliko ce... :wink: Mozda bude i vise od 50e? :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Active desktop nesto na foru koma... imas ikonice koje te vode do odredjenih stvari... recimo minimalizujes mp3 plejer i radis u wordu... onda kada hoces recimo pesmu da menjas izadjes iz worda i na displeju ti stoje ikonice worda i mp3 plejera...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

QQ... 8O
Aa... Svatam... Pa taj active desktop je onda super stvar. :mrgreen: A i ja sam glup te se ne sjetih shta je, sad se sjetih da ima u diplay properties od kompa to... :oops: :lol:

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

Mora da padne. 6260 ce pasti ispod 300e u vrlo kratkom vremenu , a 6630 bi trebalo da "udje" sa cenom na mesto njega i npr 7610. Cista smena generacija...E sad , koliko ca da bude bolji, to niko ne zna.Koliko sam ja skontao , vrlo je slican (ili isti) kao i 6630 (isti symbian , isti procesor) a ostalo je sve kozmetika i reklama. Ako neko zna vise nek napise, i mene zanima, jer trenutno prelazim s 6260 na 6630 :)
Pozdrav od Djordja

Radoslav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Okt 2004. 20:06

Post od Radoslav »

Ja bih malo sacekao sa kupovinom 6630.Prosle nedelje je bila frka oko dekodiranja,sve koje su stigle a skinute sa mreze(uglavnom su takve i u radnji) nisu mogle da se dekodiraju(ovo se nije desavalo sa nokiama sa motorolom recimo ali ovo je vec...) a oni koji su ih imali na lageru su digli cenu u nebo(na sajtu jedna cena kad pozoves fonom druga prica).

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Zorzzz »

Nemam problema oko dekodiranja :) Ja i jurim da kupim zakljucanu od nekog (naravno , po nizoj ceni :) )...Jeste da su sve te nove nokije dobri aparati , ali cu malo teze da prezalim 400 e za aparat. I 6260 sam platio 200 e kad je izasao , pa se nadam da necu placati mnogo preko toga za 6630. Drugar ga je uzeo zakljucanog za 250e pre oko 2 meseca, pa se nadam da cu i ja tako da prodjem. Za te pare me mnogo briga kad i koliko ce da padne cena :) U svakom slucaju , hvala na savetu
Pozdrav od Djordja

bireli
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Dec 2004. 21:07

Post od bireli »

Tesko da ce da padne mnogo cena,zato sto ih TIM u IT prodaje za 320e pa da li je realno da on kosta ispod 300e?plus dok se ugrade nasi prodavci.
99% 6630 koje su na nasem trzistu je sa TIM mreze a oni ne zakljucavaju telefone na svoju mrezu tako da nije potrebno dekodiranje,inace 6630 sa drugih mreza se jos ne moze dekodirati!

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Zorzzz »

Moze da se uradi dekodiranje 6630 , samo josh nije dostupno za sire mase , ali ce valjda biti uskoro. Inace , ima i drugih nacina nabavki osim s mreza , tako da to nije osnovno merilo. Kod dilera u aziji je vec oko 300e , pa mora da ide dole. 6260 se trenutno nabavlja preko na 250e, a znas i sam koliko je bila pre samo mesec dana (npr P910 je 400e preko). Moraju cena da padaju zbog pojave novih modela. A novih modela ce biti sve vise , jer moraju na neki fazon da te nateraju da promenis telefon :)
Inace , cisto kao informacija za sve koji kupuju 6630 , nije dovoljno da telefon bude samo otkljucan da bi radio kako treba kod nas , jer kad je skidan s mreze , uglovnom je ta mreza ubacila gomilu svojih parametara u tel , pa i to mora da se skine :) Cisto da se neko ne iznenadi sto prekida , ne radi gprs ili mms i slicno :(
Pozdrav od Djordja

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono koliko ja znam nece da te cimaju te stvari shto je operater ubacio...
Jest da ih ima svuda ali ne uticu neshto na rad moba...a odesh pa ga flashujesh i nesmash vishe te stvari... :wink:

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Zorzzz »

Flash i resetovanje valjda :) ali zeza dok se to ne uradi , provereno. Ali mora...Ko nam je kriv kad ne kupujemo kod jednog od "zastupnika nokije" :)
Pozdrav od Djordja

Vlacke
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Nov 2004. 17:48

Post od Vlacke »

Naravno da ce cena pasti, Ja se uzdam u ovaj 3230, jer i on ima stereo izlaz bar za radio za mp3 nije potvrdjeno. To bi trebalo da bude prvi Symbian koji kad izadje nece biti vise od 300 eura.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Vlacke napisao:To bi trebalo da bude prvi Symbian koji kad izadje nece biti vise od 300 eura.
Bice oko 300 evra mozda i malo vishe...sumnjam bash da cemu cena biti ispod 300 evra.... :? 8)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Teshko da telefon sa 1.3Mpx kamerom moze da ima cenu manju od 300e, a po tradiciji predpostavljam da ce mu cena biti mnogo veca u prvoj nedelji prodaje...
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Zorzzz »

Ako nekog ne mrzi , moze da iskopa cene 6600 kad se pojavila i par meseci kasnije i sad i eto vam kako ce se kretati cena za bilo koju "najnoviju" nokiju :)
Pozdrav od Djordja

Odgovori