Smatram da naslov govori sve.... E sad da cujemo vas.
i da, ono sto je meni vaznije na fonu: Video mi nije nesto preterano vazan, vazniji mi je kvalitet slike (a posebno kad se prebace na komp), mp3 i radio, i stvari sl. tome...
tnx
Ne svidja mi se neshto K700i... Jedino od SE fonova shto moze da dodje u obzir je P910 ( ) i mozda Clara...
Izmedju ostalog sam Nokia fan, tako da bih ti preporuchio 6230...
Nema 6230 bolji mp3 nikako... mnogo je bolji na k700, koji ima isti mp3 kao s700... ako ne bas isti onda jako slican.... prednost 6230 je memorija, ima vise mesta za mp3 ali kvalitet nikako nije bolji na 6230... odgovorno tvrdim... a imam u qci oba telefona...
6230 je bolji, kompletniji je i ozbilniji, ali, sa druge strane, K700i je daleko zabavniji, imka bolju kameru i više je fancy... Za žensku osobu kojoj baš i nije stalo do EDGEa i mp3 K700i, ali onaj ko želi mp3/AAC, 6230 je neminovnost.
pa i rekla sam da mi je mp3 vazan...
koliko sam cula na k700i je bolji zvuk (na sluskama), ali koliko moze da stane? Ne treba mi nesto preterano puno pesama 1-2, pa kad mi dosadi...
Na k700 u 96kbps kompresiji mozes da stavis 10ak pesama i da ti ostane dosta mesta za ostale stvari... bolji je zvuk na sluskama provereno... a kvalitet je jako jako slican s700... sto je i logicno jer im je isti softver
u vezi fotografije i video zapisa sam napisao u forumu o sony ericssonu...posto je i meni bilo bitno jer sam se prepirao sa drugaricom koja ima nokiu a ja SE, napravili smo test
slikali sve i svasta po razlicitom osvetljenju, pa ako te zanima...imas tamo...
pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.