Moja sestra zeli Nokia telefon koji ima:
- cenu do 200 e
- Bluetooth
- Dobru\solidnu bateriju
- Normalnu kameru,nista extra
- Dobar ekran (da se ne vide pixeli kao na K500i)
- Da izgleda normalno,bez kockica,N-gageova i ostalih gluposti i da nema joystick.
Koji mob preporucujete za nju da bude po onim gore kriterijumima?
Poslednja izmena od misko2005 u Pet, 25. Feb 2005. 14:08, izmenjeno 1 put ukupno.
akki, kakav je osecaj vratiti se sa p900 (ili 910, sta si vec imao) i 6630 na Nokijinu seriju 40? mami me onaj 6170, ne toliko zbog funkcija (ocaj su ) vec zbog izgleda... smucio mi se samsungov (tacnije japansko-korejski) stil telefona na preklop.. dok 6170 prosto odise elegancijom
Ja isto mislim da je 3220 najbolji izbor, ali on npr nema bluetooth. Tvoja sestra mnogo hoce za te pare (nece kockice na k500 ). Jos to nisam cuo, ali mislim da bi je 3220 sasvim zadovoljio. 65536 boja ekran, VGA kamerica, lepo svetluca...
@ Ivan Pa pazi ja se jos nisam vratio... imam sad P910 i 6630 ali ako ti te f-je ne trebaju onda je sasvim ok... mnogo je jednostavnije... neces dolaziti u situaciju da se igras sa telefonom nego tjes ga koristiti samo za razgovor, poruke i malo kamere i fm... ( barem ja tako radim)... Razlika je ogromna... ali meni se svidja 7260 kako izgleda... praktican je i koristim ga jako cesto... malo sam se zasitio symbiana i prija mi ova jednostavnost...
Da, da naravno... zna se sta ja mislim o s700... koristim ja i njega... ali trenutno me je 7260 odusevio... totalno subjektivno mislim da je ovo extra fon...
s700 je bez sumnje najbolji ne symbian tel...
Hvala vam puno na "pomoci".
Ja sam zaboravio da napisem da joj treba memorija bar od 5 MB najmanje....
Ne moze njoj da se dokaze da ne postoji savrsen mob za nju....
Imao sam isti problem, isto sa sestrom i isto je htela lep fon, sa kamerom, video kamerom, radiom i mp3
i na kraju smo se odlucili za motorolu v600 pa je ona posle dodala jos nekih 30 eur i kupila slusalice koje imaju mp3 i radio,i sad ima odlican telefon doduse koji nema video kameru ali mi je najbnitnije da je zadovoljna jel telefon menja jednom u 3 godine
Pa i ja, ali on je 240e valjda? Ali mislim da vrijedi dodati tih 40e e sad... Mada opet, nema BlueTooth... Bilo bi onda bolje 6230 ako je bas BT neophodan, mada ne znam shta ce njoj BT za s40 fon... Mnogo ti komplikovana sestra brate...
Mislis da ne znam???
Pa pazi: ja kupujem jos malo 6600 (koji ima BT) a i ona oce neki mob sa BT da bi koristili isti BT adapter,da ne bi morala da kupuje IR (koji je kako cujem,zesce piece of crap).
Bezveze se zamlacujete... lepo sam rekao 3650 (ili 3660). Kazes joj da je to jedino sto ispunjava njene uslove, i ili ce ga kupiti ili ce se spustiti na majku zemlju.
Rekao sam ja njoj da uzme taj,ali nece jer je veliki....i to jako...
Po meni,za nju je dobar 7600 ali ga nece,zbog nenormalne tastature....
A da ne postoji 6600 ja bih 100% uzeo 7600...Ali 6600 je tu...my blueberry mouphin...
Predpostavljam da joj je i 6600 veliki...jel tako....
Nek pogleda k700 shto kaze Ludak...
Tvojoj sesti je mnogo teshko udovoljiti...ona ce da nadje manu svakom fonu...
K700 je dobar ali nacice mu manu zato sto ima jako svetlo na displeju.. dovedi je ovde pa neka procacka po sajtu i sigurno ce naci nesto! Nema smisla da preporucujemo telefone nekome koga neznamo sta tacno zeli! :arrow: Dovedi je neka vidi i odluci se :!:
Pozdrav, Milos
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.