n95 ili 5800 XpressMusic ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

n95 ili 5800 XpressMusic ?

Post od Stefan_Mcgrady »

Generalno koji je bolji telefon generalno .....da li se isplati menjati n95 za 5800 ako izuzemo da jedan ima Touch screen,a drugi je na slajdu .....

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Stefan_Mcgrady, tesko je reci generalno. Ja sam npr. menjao n82 za 5800 i nisam se pokajao.
eventualnim prelaskom na 5800 izgubices kameru, ali ces dobiti : veci touch screen ekran, noviju verziju symbiana, .........

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Hmm...dilema... Pa ako si nekada imao telefon koji nema hardversku tastaturu tj koji ima samo i iskljucivo TS onda znas da li ti odgovara ili ne. Mene je npr to izludjivali i tvrdim da TS nikada nece moc da zameni onaj osecaj pod prstima tako da jednostavno mozes zaboraviti na kuckanje poruka ili cega vec u hodu ili dok vozis kola. Po meni je to jedna od bitnijih stavki. E sad, ako ti to ne predstavlja problem, onda se moze razmisljati o menjanju. Sledece sto gubis jeste kamera tj dobijas osetno losiju. Dobijas veci TS displej koji je dusu dao za surf kao i noviju verziju Symbiana ali tu i nema neke bitnije razlike, u pitanju su neke finese i nista vise osim toga.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ako ti nije problem novac, onda sacekaj X6 (ovu verziju sa manje memorije), jer ces ipak dobiti vise nego na 5800.
A ovako, ja licno ne bih. TS jeste simpa stvar, ali na momente ume da iznervira najstrasnije.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori