koji symbian sa wi-fi do 260 evra?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
n1k0lakv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Mar 2010. 21:33

koji symbian sa wi-fi do 260 evra?

Post od n1k0lakv »

Hteo bih da kupim Nokiju sa wi-fi i Symbianom,ne skuplju od 260 evra. Znam da nije veliki izbor... Mogao bih mozda i neki polovan.Sta mi preporucucete?

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Mislim da je u tom cenovnom rangu najbolja nokia e72, ispravite me ako gresim. 8) Moze da se nadje preko oglasa nova sa dvogodisnjom garancijom za tu cenu, doduse najvise ih ima sa telenorove mreze...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da, ima iz Telenora za tu cifru da se uzmu + imas dve godine garanciju, ali ti je kodiran tel. na Telenor.
Pogledaj jos i E71 (ako ti zafali za E72), N82, N78, 5800.

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Za te pare mislim da ti je 5800 dobar izbor,tj. ako hoces sa touch screenom. Ove E71 i E72 mi nikako ne pasu (ima jedan moj drug pa sam ga malo cackao :D ) Nekako mi je cudna tako mala qwerty tastatura,mada mozda se covek vremenom navikne :) Ok je i N82,samo meni malo lepse izgleda N79 8) Iako sam cuo da ima malo losiju kameru. . .
Meni je jedno vreme zapao za oko E52. Kamera nije nesto,player sam cuo da je solidan,ima wifi,gps,i baterija radi kao zmaj :wink: A polovno nemoj.Nemam bas puno iskustva sa polovnim,ali novo je novo,a 260E nije bas tako mala suma,moze dobar telefon da se nadje za te pare. . .
Srecno u kupovini. . . :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pimpdude, vrlo brzo se naviknes, jer je dovljno izbaceno dugme :)
Uzmi E72, odlicna je kombinacija.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori