Nokia 5230 ili HTC Tatto u Vipu
- strax
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 23:06
Nokia 5230 ili HTC Tatto u Vipu
Hteo bih da uzmem jedan od ova dva telefona u Vipu uz Postpaid 325.
Koji je bolji? Jel imao neko iskustva sa nekim od njih? Koji se bolje čuje što se tiče mp3-a? Koji se bolje čuje na slušalicama? Koji ima bolju kameru.... i znate ostala pitanja odprilike(ona osnovna)?
Hvala unapred!
Koji je bolji? Jel imao neko iskustva sa nekim od njih? Koji se bolje čuje što se tiče mp3-a? Koji se bolje čuje na slušalicama? Koji ima bolju kameru.... i znate ostala pitanja odprilike(ona osnovna)?
Hvala unapred!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
mrkixxx, ne bih se slozio sa tobom.HTC ma koliko da bude jeftini i dalje je bolje resenje od drugih proizvodjaca tog cenovnog ranga.Stos se tice WiFi-ja nisam primetio da se toliko zale na forumu koliko ti kazes.Ako nista drugo onda je po specifikaciji bolji od nokije a garnatujem da je i ovako bolji telefon. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ја сам чачкао белу 5230 и изгледа ко кинеска играчка али је зато била солидно брза, одзив сензора је био далеко бољи него на 5800, у ствари баш какав и треба да буде а екран је са 5800 који је опет одличан. Мени на ХТЦ-у смета слаба резолуција екрана, Нокија га баш шиша по том питању а и већи је екран на Нокији. ХТЦ има проблема баш због те слабе резолуције јер то није стандардна резолуција за Андроид. Ако ниси неки захтеван корисник и не планираш гледање филмова узми ХТЦ али ако волиш да погледаш видео, и не смета ти мало лошији квалитет кућшта (нисам држао црну 5230, можда је код ње ситуација боља) 5230 је добар избор.
Умало да заборавим, по тестовима на интернету када је у питању музика 5230 је доста боља од ХТЦ-а
Умало да заборавим, по тестовима на интернету када је у питању музика 5230 је доста боља од ХТЦ-а

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Evo, ja sam danas uzeo 5230 u Alpha Copyju, preko mt:s-a. Jos uvek ne mogu da dam neke utiske, jer sam ga uzeo pre par sati, ali za neki dan se nadam da cu moci.
Ono sto mogu da kazem je da je prodajno pakovanje siromasno da siromasnije ne moze biti.
Uz telefon se dobija samo punjac i bedne slusalice. Nema niti usb kabla, niti memorijske kartice, a cak ni diska sa instalacijom. Ekran je, koliko mi se cini, veoma dobar, odziv je dobar, ali je na direktnom suncevom svetlu skroz necitljiv.
Prve 2-3 poruke sam jedva otkucao i gotovo se pokajao sto sam kupio TS telefon, ali sam se ubrzo malo privikao.

Prve 2-3 poruke sam jedva otkucao i gotovo se pokajao sto sam kupio TS telefon, ali sam se ubrzo malo privikao.

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
mezzano,nista zato,ocigledno je da je u kompletnom testu za ovaj model opisano pakovanje telefona za neko drugo trziste pa se zbog toga i razlikuje prodajno pakovanje odnosno njegova sadrzina...
Inace USB kabl i karticu od 4Gb mozes nabaviti sve zajedno za nekih 1,2-1,5 KDinara...

Inace USB kabl i karticu od 4Gb mozes nabaviti sve zajedno za nekih 1,2-1,5 KDinara...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Marko_NS, pa sve je u originalnoj kutiji. Odi na link nokia.rs i tamo ces naci sta je sve u originalnoj kutiji za Srbiju. Ono iz reviewa je pakovanje za Rusiju.
By the way, svratio sam danas do Vipa da pogledam kako izgleda crna 5230 i da vidim kakav je Tatto. Moram priznati da Tatto odaje utisak daleko bolje sklopljenog telefona, mada ni Nokia nije bas kao "kineska igracka", kako je okarakterrisao LittlePrince, ali ipak, Tatto je kvalitetnije uradjen.
By the way, svratio sam danas do Vipa da pogledam kako izgleda crna 5230 i da vidim kakav je Tatto. Moram priznati da Tatto odaje utisak daleko bolje sklopljenog telefona, mada ni Nokia nije bas kao "kineska igracka", kako je okarakterrisao LittlePrince, ali ipak, Tatto je kvalitetnije uradjen.