Omnia HD vs HTC HD 2
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Omnia HD vs HTC HD 2
Naslov sve objasnjava... Sve u svemu trazi se da je telefon:
1. Sa odlicnom kamerom;
2. Sa odlicnim ekranom;
3. Sa solidnim zvucnicima;
4. Sa dobrom opremom;
5. Dobre izrade..
6. Sa dostojnom cenom..
meni jedino sto pada na pamet su ova dva telefona a ako gresim ispravite me i dodajte neki svoj favorit..
Samsung Omnia HD - http://www.youtube.com/watch?v=gwLH0xlY214
HTC HD 2 - http://www.youtube.com/watch?v=cxkIJdG2brU
1. Sa odlicnom kamerom;
2. Sa odlicnim ekranom;
3. Sa solidnim zvucnicima;
4. Sa dobrom opremom;
5. Dobre izrade..
6. Sa dostojnom cenom..
meni jedino sto pada na pamet su ova dva telefona a ako gresim ispravite me i dodajte neki svoj favorit..
Samsung Omnia HD - http://www.youtube.com/watch?v=gwLH0xlY214
HTC HD 2 - http://www.youtube.com/watch?v=cxkIJdG2brU
JA ipak glasam za HD2 (ako već imaš love). Ne vidim u čemu zaostaje za Omniom. Ima veću rezoluciju, veći ekran, više rama, mnogo bolji procesor, više programa, dok Omnia ima manji ekran i manju rezoluciju i Symbian (
). HD2 je svakako svežiji fon i duže će ostati aktuelan.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
+1, i ja dajem prednost HTC-u.gargamel4 napisao:Ja ipak glasam za HD2 (ako već imaš love).... HD2 je svakako svežiji fon i duže će ostati aktuelan.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Cooomi ,
HTC HD2 jeste na neki nacin kompletniji,dosta jaci,moderniji,mozda i trenutno po performansama najbolji telefon,u klasi naravno.
Medjutim,za ono sto si ti naveo kao razloge za kupovinu,glas ide za telefon Omnia HD.
Kamera,ekran,zvucnici,izrada i na kraju cena,sve to ide u prilog Samsungovom modelu.

HTC HD2 jeste na neki nacin kompletniji,dosta jaci,moderniji,mozda i trenutno po performansama najbolji telefon,u klasi naravno.
Medjutim,za ono sto si ti naveo kao razloge za kupovinu,glas ide za telefon Omnia HD.
Kamera,ekran,zvucnici,izrada i na kraju cena,sve to ide u prilog Samsungovom modelu.

Ekran, izrada, cena?!?!?!?! Izvini cale, izgleda baš napucano kad tako kažeš, ali namerno sam izostavio ono za šta si u pravu.
Zar nije na HTCu ekran jednako vidljiv a veće rezolucije nego na Samsungu? Osim što Symbian podržava sve boje koje ekran ima što sa Windowsom nije slučaj, ali to više spada u domen stavki sa papira nego nešto na šta se iko ikada žalio.
Šta je ikada falilo HTCovoj izradi?
Pošto na ovom sajtu ni jedna od reklamiranih firmi nema HD2, letimičan pogled na Halooglase (bez dubljeg upuštanja u detalje, jer zaista samo zbog ovog posta nisam hteo da zivkam sve koji ga stvarno prodaju) mi govori da je pomenuti čak jeftiniji od najniže cene Omnije na ovom sajtu, dok u oglasima ipak ostaje malo skuplji.
Ne branim ih iz nekog specijalnog razloga, samo bih da ono što kažemo bude stvarno tačno a ne paušalno, a Cooomi će naravno odlučiti i javiti nam šta je uradio.

Zar nije na HTCu ekran jednako vidljiv a veće rezolucije nego na Samsungu? Osim što Symbian podržava sve boje koje ekran ima što sa Windowsom nije slučaj, ali to više spada u domen stavki sa papira nego nešto na šta se iko ikada žalio.
Šta je ikada falilo HTCovoj izradi?
Pošto na ovom sajtu ni jedna od reklamiranih firmi nema HD2, letimičan pogled na Halooglase (bez dubljeg upuštanja u detalje, jer zaista samo zbog ovog posta nisam hteo da zivkam sve koji ga stvarno prodaju) mi govori da je pomenuti čak jeftiniji od najniže cene Omnije na ovom sajtu, dok u oglasima ipak ostaje malo skuplji.
Ne branim ih iz nekog specijalnog razloga, samo bih da ono što kažemo bude stvarno tačno a ne paušalno, a Cooomi će naravno odlučiti i javiti nam šta je uradio.

Kao što sam rekao: u samim oglasima se odnos zadržava i HD2 ostaje skuplji, ali je to i dalje "samo" 70-etak evra
(kad kažem "samo", imam u vidu da je neko bio spreman da izdvoji 500e za telefon, što nikako nije stav koji delim, tj. stvar koju bih ja uradio).
Takođe se ni pod razno za primarni telefon ne bih vratio na Symbian, no dobro, stvar ukusa.

Takođe se ni pod razno za primarni telefon ne bih vratio na Symbian, no dobro, stvar ukusa.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
telep, kako za koga - meni su WM telefoni npr. logiciniji i pregledniji od Symbian telefona ili Iphone-a. Nisam koristio Android pa necu porediti sa WM.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB