Koji kinez?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kopija90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Apr 2010. 15:10

Koji kinez?

Post od kopija90 »

Poz ljudi :) novi sam na formu
Da li znate koji kinez ima dupli sim, wifi...itd. kao svaki kinez al da ima operativni softwer Windows ili neki drugi? Ako ih ima molim vas navedite mi par njih.
Hvala :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

kopija90, postoje kineski dual-sim mobilni sa Windows Mobile operativnim sistemom, ali ces ih tesko naci. Barem u SR/CG/BG/HR.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kopija90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kopija90 »

tomas.hokenberi napisao:...
hvala. Pa koji biste mi predlozili a da ga ima kod nas? A da ima Javu i dual, wifi itd...?
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

jedan od retkih (kod nas) koji ima wifi je http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2390/Anycool/I89-TV valjda i javu a sad da li je za preporuku to je pitanje...

kopija90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kopija90 »

A sta mislite o kopiji n97? Ima wifi, tv, itd... A cinimi se da ima i javu. Svida mi se ta kopija al ako imate neku drugu slobodno preporucite. Razmisljam i mozda jedan iphone kopiju samo neznam koju.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

znas onu narodnu ,nisam dovoljno bogat da bih kupovao ovakve stvari,moj komsija je kupio e66 kineza ali od nokije samo je izgled 90% isti i nista vise.Svaki kinez bi trebao biti softverski isti samo se razlikuje maska.

joffre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 04:16

Post od joffre »

Da ti kazem ovo: imam anycool t 818 kupljen direktno od uvoznika,sa garancijom na 1 godinu a kod mene je potrosio vec pola iste. Za sada sam prezadovoljan,zvuk u slusalici i na zvucnicima je bolji od mnogih telefona jacih proizvodjaca koje sam imao (a imao sam ih mnogo,veruj mi :wink: ).E sad,on nema wi-fi ali ti ga toplo preporucujem.A moj drugar ima kineski i-phone vec sest meseci i zadovoljan je-wi-fi radi odlicno a i ostale funkcije su o.k. .Ipak,mislim da je veliki rizik uzeti kineza koji je ceo u touch-screenu.Oni ti ili rade dozivotno kako treba ili crknu posle mesec dana.Nema treceg!

kopija90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kopija90 »

Mmmmmm, hvala. A dal ima was anycool javu? Zeleo bih da instaliram par aplikacija, operu itd...

Cuo sam da na kosovu ima veliki izbor anycoola, pa posto ste wi wec u tim wodama preporucite mi jos jedan.

A dal znate gde bih mogao da uzmem Anycool F838? Hwala

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

kineza kupi samo ako ti je dual sim mnogo bitan. ja sam moj lg uporedio sa 2 anycool-a, ekrani i ne mogu da se uporede, cookie je finger friendly dok kod kineza ikone moraju da se bodu olovkom (pod pravim uglom :lol: ) drugi anycool je na svu srecu imao klasicnu tastaturu jer se olovcica polomila pa je ts skoro neupotrebljiv. ako hoces da se zezas sa igrama/aplikacijama kupi neki fon sa OS. das malo vise para ali se ne nerviras

Odgovori