zanima me sta bi vi izabrali i zasto? specifikacije oba modelu su identicne, sem ako ja nisam nesto prevideo...
HTC Desire ili Nexus one
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
HTC Desire ili Nexus one
pozz
zanima me sta bi vi izabrali i zasto? specifikacije oba modelu su identicne, sem ako ja nisam nesto prevideo...
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Tesko je odgovoriti jer ni sa jednim nemam iskustva kao i vecina clanova trenutno.Ako cemo onako birati po iskustvima drugih ili subjektivnom osecaju onda bih malecnu prednost dao Desire-u.Inace ako bih trenutno sad za sebe uzimao telefon ne bih uzeo ni jedan nego bih se "lomio" izmedju Hero modela i Legend.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Wicker Man, Legend je fenomenalan, imao sam prilike da se igram araphelovim, i odusevio sam se! jedino sto mi je malo smetalo kuckanje poruka, ali to je stvar navike, sve ostalo je perfekcija. kvalitet izrade, zvuk u slusalicama.. full
araphel, a divx se sigurno moze pustati ako se instalira neki od programa (kao na symbianu)?
araphel, a divx se sigurno moze pustati ako se instalira neki od programa (kao na symbianu)?
Re: HTC Desire ili Nexus one
Prevideo si da Desire ima 64 MB RAM-a vise od Nexus-a...Mirko BGD napisao:...specifikacije oba modelu su identicne, sem ako ja nisam nesto prevideo...
Salim se ja malo,mada je istina ovo oko memo,ali ne verujem da ta razlika moze da bude toliko znacajna...
Inace pored toga sto se Desire moze lakse naci i sto ces imati garanciju na isti,meni se Desire vise i svidja tako da se zna sta bih ja pre izabrao sto bih i tebi predlozio...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II