vivaz da ili ne ???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

vivaz da ili ne ???

Post od rocK »

odlucio sam da i ja budem u modi pa zamijenim svoju N85 za neki touch telefon... zapao mi je za oko SE Vivaz !
eh sad se pitam, da li neko ima kakav kompromis za predloziti ???? logican slijed bi bio Jet, ali sam odustao jer je nekako vec na zalasku karijere... mozda pixon 12 dobro zvuci ??? :unsure:
rocK for ever

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

rocK, sudeci po telefonu koji si imao i na koje si bacio oko, cini mi se da ti je bitna kamera.Ako imas strpljenja sacekaj Nokia-u N8, trebalo bi da ima izvanrednu kameru. Mozda Xperia X10? Uostalom, napisi sta ti je bitno pa ces dobiti vise predloga.
Poz
Poslednja izmena od antec u Pon, 10. Maj 2010. 23:28, izmenjeno 1 put ukupno.

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ok kamera mi jeste vazna, mislim, ne idem na okolo i samo slikam, ali mi jeste bitno imati jacu kameru u vaznim situacijama 8) ... a inace, treba mi brz telefon, dobar odziv na dodir u ovom slucaju, ne previse glomazan ( zato mi se iphone i x10 ne sviđaju ), i da mogu na njega nabacati aplikacija ( u ovom slucaju symbian je OK ) ... a sto ga i ja sada zapetlja :lol:
rocK for ever

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

vivaz da ili ne ??? a zasto da ne. solidan telefon sa dobrom kamerom, symbian ti je poznat, vivaz nije glomazan, lepo izgleda i ima finu (pristupacnu) cenu, 300e na crno

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

rocK, apsolutno da! Telefon pokriva sve tvoje potrebe i više od toga! Uzgred je i jako interesantno dizajniran, što je fakat rijetkost u TS svijetu gdje svi telefoni moraju ličiti jedan na drugi :). Siguran sam da se nećeš pokajati ako uzmeš Vivaz!
Pozrdav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

eh vivaz it will be, ipak sam se odlucio na kraju... u narednih par dana idem po njega, :D
rocK for ever

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Baš lepo rocK što si odlučio i nadam se da ćeš nam prvi napisati utiske o ovom telefonu koji na prvi pogled dosta obećava. :D
LG G2 Black,16GB

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam samo da li da sacekas onaj vivaz pro sa full qwerty-jem? ja ne bih uzimao telefon bez tastature... :wink: :wink: :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

eh konacno dobio u ruke vivaz, pa da napisem nesto :wink:
telefon je prije svega pre prelijep, odlican dizajn, nije uopste glomazan, sto znaci da fino "lezi" u ruci ili djepu... kamera i video su zaista kvalitetni, narocito po danu... inache jos za pohvaliti je i glasnoca i kvaliteta muzike preko slusalica ( da budes iskren korsitio sam originalne sony-eve, ne one sto dođu sa telefonom), jedino lose je to sto nema nikakvih equalizera za divno cudo :? ... baterija meni otprilike drzi 2.5 dana
eh sada, nije bas sve tako svijetlo... kucanje poruka je malo iritirajuce, nije nemoguce, ali greske se cesto prave, naravno ako ne koristite olovkicu... ja je ne korsitim, nekako mi je to za djevojke :roll:
nemojte od displeya ocekivati osjetljivost kao kod iphona, ipak je resistive, ali sve u svemu nije los...jedan je zvucnik, tako da se mobitel nekada i ne cuje u bucnijem okruzenju...
to je sve koliko sam mogao primjetiti za ovih par dana...
rocK for ever

Mr.Q
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 23:38

Post od Mr.Q »

Mozes li mi nesto reci u vezi zakljucavanja ekrana prilikom poziva, dali to moze da se resi, i dali je taj zvucnik toliko slab- sa kojim bi ga uporedio ?

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

rock kakvi su sada utisci, ja sada kuburim da li da uzmem vivaz, satio, x10 ili desire, sve mi se smesalo, dodje mi ili da uzmem sva 4 ili nijedan :D

Odgovori