Planiram da u neko skorije vreme uzmem novi mobilni posto mi je stari u ocajnom stanju.
Razmisljam se oko ova dva modela: Nokie N78 i Nokie 5530 XM.
Nisam do sada imao touchscreen telefon i plasim se da bi na 5530 XM, ekran mogao da se pokvari i time da mi ceo telefon postane neupotrebljiv. Kao sto vec rekoh, nemam iskustva sa touchscreen telefonima, pa bih zamolio ostale forumase koji imaju iskustva sa njima da mi kazu da li se ovi ekrani brzo kvare i koliko bi kostala eventualna zamena ekrana kada bi do kvara i doslo?
Ukoliko je touchscreen losa ideja, vise bih se posvetio proucavanju N78-ice pa bih se za njega verovatno i odlucio.
Hvala unapred!
Nokia N78 ili 5530 XM?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 19:07
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nikolanidza, sami od sebe se TS nece tek tako pokvariti. Naravno, ako ne pazis na telefon, mozes ga ostetiti, ali tako mozes ostetiti i ne-TS ekran. Ako normalno pazis na telefon problema neces imati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
Uh, dobre vesti!
Ja sam mislio da bi se TS ekrani mnogo pre pokvarili od običnih zato što je to tako složena tehnologija i šta sve ne.
Naravno, shvatam da treba svaki fon paziti, i kad budem kupio 5530 (nadam se uskoro) kupicu mu i onu zaštitnu foliju za ekran (ili kako se već to zove) i verovatno neku futrolu - da ga lepo zaštitim.
Hvala vam na pomoći!
Izvinite na smaranju ali moram vas pitati za mišljenje u vezi Nokie 5530 XM. Šta vi mislite, koliko će se ona još otprilike držati u prodaji kod ovlašćenih distributera i šta mislite do koje će se sume spustiti njena cena kod ovlašćenih distributera, uzimajući u obzir da je trenutna cena kod njih 250 evra?
Hvala unapred!

Hvala vam na pomoći!

Izvinite na smaranju ali moram vas pitati za mišljenje u vezi Nokie 5530 XM. Šta vi mislite, koliko će se ona još otprilike držati u prodaji kod ovlašćenih distributera i šta mislite do koje će se sume spustiti njena cena kod ovlašćenih distributera, uzimajući u obzir da je trenutna cena kod njih 250 evra?
Hvala unapred!

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
To koliko ce cena pasti zavisi od prodaje modela,ali u proseku cene idu na dole 5 do 6% na godisnjem nivou.Ovo nemora da vazi i kod 5530 ali sigurno da nece puno pojeftiniti a tebi je on zapao za oko i sigurno nemozes sacekati ni 6 meseci da bi ustedeo 10 ili 20 e.Ako se ovaj model bude dobro prodavao i ovlasceni distributeri ce ga naravno imati na lageru pa ce mu se i prodaja produziti.
-
- Slučajni prolaznik
Ma ne da mi je zapao za oko, nego sam postao opsednut njime!
Ali, za sad imam samo 130 evra, pa će mi trebati još negde 50 i da namolim roditelje da mi daju za ostatak
Ali ako treba, neću ni da jedem, ali skupiću te pare što brže mogu!
Hvala ti na tim informacijama i na svoj pomoći! Sigurno je da ga neću kupiti ovog a ni sledećeg meseca, tako da za par meseci mu se cena spusti još malo, sve u svemu (makar crko od gladi) kupujem ovaj telefon!!!

Hvala ti na tim informacijama i na svoj pomoći! Sigurno je da ga neću kupiti ovog a ni sledećeg meseca, tako da za par meseci mu se cena spusti još malo, sve u svemu (makar crko od gladi) kupujem ovaj telefon!!!