e71 ili e72 pomoc?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Darkside
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2010. 10:18

e71 ili e72 pomoc?

Post od Darkside »

naime namjeravam da uzmem jedan od ova dva modela? posto sam vidio neke komentare vezane za e72, tipa, da donji deo tastature pocne da krcka i klimanja poklopca...? interesuje me dal' je to stvarno tako lose uradjeno,i dal' je mozda bolje da uzmem e71?!
unapred zahvalan!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Za to krckanje neznam jer nisam imao prilike uporediti ih.Ta dva mdela se uglavnom razlikuju po multi mediji koja je na modelu n72 vise ubacena pa je stoga zato i on skuplji.Softverski se vrlo malo razlikuju.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Prelistaj ovu temu, jer je ista dilema u pitanju: >>>KLIK<<<
Pogledaj i ovu temu, jer i u njoj ima dosta poredjenja izmedju E71 i E72: >>>KLIK<<<
Pogledaj temu o E72, jer su forumasi iznosili svoje utiske o kvalitetu izrade i stabilnosti softvera: >>>KLIK<<<

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam imao oba i vise mi se svidja E71... E72 jeste malo klimav, bolji je osecaj u ruci sa E71 a i razlika medju njima je maltene nebitna... :wink: :wink: :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

na E72 imaš standardni 3,5mm jack za sluške. Bolje izgleda i ima bolju kameru, poseban audio procesor, i još po neku sitnicu. Meni lično je i daleko lepši nego E71

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

e72, imao sam prilike da se igram i sa jednim i sa drugim, e72 je ne uporedivo bolji...
topla preporuka ;)

Odgovori