naime namjeravam da uzmem jedan od ova dva modela? posto sam vidio neke komentare vezane za e72, tipa, da donji deo tastature pocne da krcka i klimanja poklopca...? interesuje me dal' je to stvarno tako lose uradjeno,i dal' je mozda bolje da uzmem e71?!
unapred zahvalan!
Za to krckanje neznam jer nisam imao prilike uporediti ih.Ta dva mdela se uglavnom razlikuju po multi mediji koja je na modelu n72 vise ubacena pa je stoga zato i on skuplji.Softverski se vrlo malo razlikuju.
Prelistaj ovu temu, jer je ista dilema u pitanju: >>>KLIK<<<
Pogledaj i ovu temu, jer i u njoj ima dosta poredjenja izmedju E71 i E72: >>>KLIK<<<
Pogledaj temu o E72, jer su forumasi iznosili svoje utiske o kvalitetu izrade i stabilnosti softvera: >>>KLIK<<<
na E72 imaš standardni 3,5mm jack za sluške. Bolje izgleda i ima bolju kameru, poseban audio procesor, i još po neku sitnicu. Meni lično je i daleko lepši nego E71
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.