x10 vs satio vs vivaz vs htc desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji od ova 4 ?

X10
10
37%
Satio (idou)
4
15%
Vivaz
1
4%
Desire
12
44%

Ukupno glasova: 27

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

x10 vs satio vs vivaz vs htc desire

Post od kovac »

Prvo sam gledao samo vivaz, a onda i desire, pa mi se svideo i satio, da bih na kraju dosao do x10. Sta sada da radim, kod svakog nesto hvali, a to ima neki drugi i tako sve u krug. Dodje mi ili da kupim sva 4 ili nijedan xD Ima li neko barem neki od ovih mobilnih telefona pa da prenese utiske, ili se dvoumio izmedju nekih od ovih gore navedenih modela, pa je nasao resenje. Telefon ce mi najvise sluziti za multimediju, muzika preko slusalica (da ima kvalitetan audio odeljak kao i 3,5mm jack-pozeljan), surfovanje netom, gps, da nije spor softver pri kretanju kroz meni, aplikacije i opcije telefona, znam da nijedan nije bez bugova, ali da ih je sto manje. Takodje, ne bih zeleo bateriju da punim svakog dana. Na drugom mestu mi je kamera, neka tipa point n` shot, koja se brzo aktivira, ali i koja ima manuelnih opcija za podesavanja, da budu dobre slike, ali i video zapis, jer ne mogu svugde da nosim digitalni fotoaparat.
Evo linkova za sva 4 telefona sa gsmarene, ako neko zeli da se podseti :))
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... 0-2964.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s ... 9-2683.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-3022.php
http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
Od ovih telefona u ruku sam uzeo, malo probao i igrao se sa vivazom i speriom x10, sa ostala dva nisam. Nadam se da ce neko uspeti da me prosvetli sta da radim. Unapred zahvalan dragim forumasima... :)))

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kovac, Nisi naveo sa kolikim budžetom raspolažeš.Vivaz je najjeftiniji ako kupuješ telefon legalno i bez ugovora kod operatera, košta oko 300e, X10 je dosta skuplji oko 500e, Satio je takođe oko 300e, dok je HTC Desire oko 370e.
Naravno od svih ovih preporučujem HTC Desire, bezbroj puta je taj model komentarisan na ovom forumu, tako da je suvišno išta više reći.Jako dobar telefon sa Android platformom.
Ako ne želiš android, onda bih ti preporučio Satio, moje subjektivno mišljenje je da je lepši od Vivaz-a, i ima jaču kameru.
Ovde imaš dilemu između dva symbina modela i dva android modela.Odluči koji ti OS više odgovara i pepolovićeš tvoj problem :lol:
Po kriterijumima koje si naveo, mislim da bi ti Android i HTC Desire najbolje ispunili zahteve.

P.S. Nisi dobro odradio ovu kontrolu za glasanje, fali ti HTC Desire.

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

e pa bas tada se izbagovao net, resetovala se IP adresa zbog skidanja i onda sam kliknuo dvaput i sve ode u ... ako moze neki mod da ispravi. Pa iskreno mislio sam da kupim x10 preko oglasa za 350-390 evra vidim da ima koji nisu korisceni uopste sa 2god garancije kod com trade-a za navedeni raspon. Sada legalno, mislim bas nov, ja da ga kupim u prodavnici, onda dolazi u obzir vivaz, satio, desire. Mnogo mi je sporiji symbian nekako, iako ga nikad ni sam koristio, ali sam kod ortaka stalno uzimao pa koristio na par dana. Od androida sam se samo malo igrao sa x10 u vipu. Znam da je Desire odlican, al stvarno nisam pametan...

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Desire ako oces original, znaci u ovlascenim prodavnicama gde dobijas 2god garancije imas samo u VIP ili ComTrade a cene su paprene, u Vip je 52k dinara a u CT 62k. I naravno da od svih ovih telefona glasam za Desire, jer mislim da je Android mnogo bolji od Symbiana (iako stvarno Symbian u SE telefonima stvarno lepo izgleda, al i dalje je to samo symbian), a od ponudjena dva Android telefona, definitivno Desire!
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Android vs. Symbian = Android!
X10 vs. Desire = Desire!
Symbian sam imao mnogo godina (od Nokie 3650), od pre par meseci i Desire. Pre toga mi se u sistem ubacio WM.
Zaključak koji su mnogi već elaborirali: Symbian je na zalasku, a Android na putu ka zenitu.
HTC je do sada najbolje (uz Motorolu) uradio Android telefon.
A cene su suprotne performansama.
:)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Odgovori