Nisam znao gde da postavim ovu temu, pa sam odlucio da to uradim ovde

Treba mi manje-vise hitno vas savet... Nameravam da uzmem novi telefon, ali sam zacrtao sebi da to bude bas neki od touch screen modela... Prvo mi se svideo s5230, pa Nokia 5230, pa onda HTC Smart

Smart me nekako najvise privlaci, ali neki njegovi nedostaci me teraju da lupam mozak dali ga uzeti ili ne... Pa sam hteo vas da pitam za savet, koji Touch Srceen telefon mi preporucujete a da ima WiFi, mogucnost instaliranja aplikacija, da kamera bude oko 3 MP i da cena ne prelazi 20.000... Ne dolaze u obzir ponude iz Telenor-a, VIP-a i MTS-a jer su mi njihove pretplate preko glave

I da li je istina da na Smart ne mogu da se ubace aplikacije, da ima problema sa baterijom i sa kvarovima... Neki ga hvale neki ga pljuju, ne znam sta da radim

Nadam se da cete mi pomoci oko izbora

Hvala unapred

--
Ups sad sam da sam pogresio mesto za postavljanje teme, izvinjavam se administratorima, moderatorima a i svim clanovima foruma, nisam spavao celu noc, pa ne vidim vise sta radim

Nadam se da mozete da premestite temu tamo gde treba

Izvinjavam se jos jednom, i nadam se da cemo resiti moju dilemu

---
spojio tomas.hokenberi - nemoj postovati uzastopne poruke koristi opciju "Izmeni". Takodje trudi se da dajes smislenije naslove - "Dilema ..." ne daje bas nikakvu korisnu informaciju o temi.
Preporucujem ti da kao svez na forumu MS procitas i temu o pravilima forima (viewtopic.php?t=2364) a i ova tema je vredna citanja viewtopic.php?t=20985.