Ovkao mogu kod bilo kog provajdera...Naj bitnije mi je da se sto vise isplati jer mi treba novac pa cu odmah prodati tel...
Koja opcija je najprofitabilnija,koji tel uzeti u kod kog provajdera da je pretplata oko 1000din!?
Koji telefon uzeti sa paketom do 1000 din???
hm, hm nijedna opcija.
Uglavnom najprodavaniji telefoni su sad na tauch screen, tipa S5230 ili HTC smart, ili nesto slicno.
Ovo je uz paket 1000-1200din + porezi, znaci racunaj do 1500din sveukupno, a tel ako prodas krajnjem kupcu mozes dobiti 100eur.
Pa sad sam razmisli koliko ti se ovako nesto isplati
Uglavnom najprodavaniji telefoni su sad na tauch screen, tipa S5230 ili HTC smart, ili nesto slicno.
Ovo je uz paket 1000-1200din + porezi, znaci racunaj do 1500din sveukupno, a tel ako prodas krajnjem kupcu mozes dobiti 100eur.
Pa sad sam razmisli koliko ti se ovako nesto isplati
da, na HTC Tattoo sam malo zaboravio.
Samo pazi da nije zakljucan, jer ima i zakljucanih, a otkljucavanje nije moguce.
Ovo je i po meni najbolja kombinacija, jer HTC tattoo cak i da prodas odmah preprodavcu mozes dobiti za njega stotku, ako se potrudis i pre scvega strapis i prodas krajnjem kupcu mozes dobiti par desetina eura vise
Samo pazi da nije zakljucan, jer ima i zakljucanih, a otkljucavanje nije moguce.
Ovo je i po meni najbolja kombinacija, jer HTC tattoo cak i da prodas odmah preprodavcu mozes dobiti za njega stotku, ako se potrudis i pre scvega strapis i prodas krajnjem kupcu mozes dobiti par desetina eura vise
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
u vipu postoji jedna zackoljica na koju izgleda niko nije obratio paznju.
to je da bilo koji telefon da uzmete, telefon nije vas vec vipov do isteka ugovora kada ga ili vracate ili otkupljujete za 1din bez obzira koliko ste platili po sklapanju ugovora. to im je fora bas da ljudi ne bi preprodavali telefone. i ja sam se iznenadio kada sam uzeo novi fon pre dve nedelje... 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
lopkoim, ako zelis da postanes pretplatnik samo zato da bi uzeo neki telefon koji bi odmah prodao onda dobro porazmisli da li ce ti se to dugorocno isplatiti.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB