Koji telefon oko 350E

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 17:10

Koji telefon oko 350E

Post od Jelena.Beograd »

Treba mi preporuka za novi telefon,trenutno imam nokiu n72,zadovoljna sam sa njom ali vec je vreme da je promenim.
Pre svega ne mogu da se odlucim da li da se drzim Symbiana ili da predjem na Android ili cak nesto trece ako imate preporuku,pre svega me interesuju prednosti i mane.
Bitno mi je da telefon bude dobar za internet,da ima dobru kameru i da bude estetski lep.
Platila bih ga 300,350E
U uzem izboru su mi nokia c6,nokia x6,nokia e72 i htc desire.

Svaka preporuka mi je dobrodosla :)
Poslednja izmena od Jelena.Beograd u Sre, 27. Okt 2010. 18:11, izmenjeno 1 put ukupno.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

predpostavicu da si mislila na e72, ako je to, onda imas moju preporuku za taj telefon, ja ga koristim i prezadovoljan sam istim, baterija razbija, izgled osvaja, funkcionalnost odlicna, sve sto ti treba...jos ga uzmes u beloj boji i kompletni dojam ;-)

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Jelena.Beograd »

Da,mislila sam na e72 i to bas beli,jedino sto me odbija sto bih mozda ipak pre touch screen.Mada sam prilicno neodlucna.Opet pa querty tastatura mi se cini prilicno prakticna,mada je nikad nisam koristila.
Nekako se najvise neckam izmedju c6 i x6 :unsure:

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

ja imam c6 oko 2 meseca i mene sluzi dobro...zale se ljudi jedino da im skripi zadnja maska,ali ako stavis papiric u onu rupicu nece vise...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Jelena.Beograd »

Procitala sam i da se telefon gasi sam od sebe,da li se i tebi to desavalo?

Sad gledam i samsung s8000 jet,kakav je on u odnosu na ove sto sam spomenula,u poredjenju mi se cini da je cak i bolji,a cena mu je niza pa mi nije naj jasnije o cemu se tu radi :|

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

tastatura na e72 je fenomenalna, za kucanje je invazija a i brzo se naviknes...beli mi izgleda najludje...imao sam telefone sa ekranima na dodir, jesu fini jesu lepi, ali nedo bog da ti se desi kao meni da ti strada, ne isplati se veruj mi nikako, mnogo je skupa avantura...moras zestoko da ga cuvas mazis i pazis ;-)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Jet je dumb i tu je kraj to sto je u njemu totije.Na prvom mestu bih ti preporucio E72 onda X6,ali sto napisa kostadin, u zadnjem redu svoje poruke za to se i ja slazem.

phantoka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 16:12

Post od phantoka »

pa nekako za devojku mi najbolje ta e72 zato sto je em izdrzljiv telefon, em lep, a i uz to mozes brzo da kucas poruke i ako budes imala velike nokte :lol:

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

jelena...ne gasi se telefon(doduse ja sam kupio preko vipa i imam neku verziju softwera koja nija najnovija) mozda kada se updatuje pocinje da se gasi tako,ali ja stvarno nisam upucen u to...znam da meni radi ok

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jelena i od mene preporuka za e72,dal crni ili beli svejedno je,jer su oba prelepa,a ukoliko bi uzimala touch screen mogu da ti predlozim jos samsung ominiu I8000 windows mobile koji je fantastican telefon ili Omniu HD sa symbianom koji je takodje vrh,i ima odlicnu kameru.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ja glasam za desire :lol:
X6 i C6 ne mogu ni da mu pridju, e72 jeste jako dobar telefon,ali desire je ipak bolji. Sad mu pada cena zbog fesire hd, tako da ako imas tih 350e, uzmi i vozi.
Jedina velika mana koju sam nasao na svom desire-u u ovih par meseci je baterija. Sve ostalo je za cistu 10ku
ex ivan87

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

U Novom Sadu nov Desire na crno košta 450 eura (danas sam baš razgledao) tako da ne verujem da se negde može naći za 350 eura.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Jelena.Beograd »

400 je maksimalno koliko bih dala,medjutim u bgu je 370 u radnji sve sa garancijom,tako da taj koji ti ga je prodavao po 450 je hteo da te prevari :wink:
@Ceftriaxone koliko ti traje baterija kada ga onako normalno koristis(10ak telefonskih razgovora nekoliko mejlova i eventualno fotografija)
Hvala svima na odgovorima,mada sam sad jos vise zbunjena,danas cu da odem u par radnji pa cu verovatno izabrati koji mi bude estetski najlepsi,po funkcijama su manje vise isti.
e72 je izgleda najpametniji izbor,mada c6 je interesantan i lep,a opet i x6 je lep mada nema qwerty :|
Nisam bas tip koji mnogo pazi telefon,cesto ga samo ubacim u torbu u kojoj ima 300 stvari

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Eto onda su telefoni u BG-u na crno dosta jeftiniji od NS-a, pošto je ovde svuda preko 430 eura, inače ova cena je u najpopularnijoj radnji. A ta garancija ti ništa ne vredi to svugde daju, to je čisto reda radi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Jelena.Beograd »

Nije telefon na crno,prodaju ga u registrovanoj radnji i dobijes pri kupivini fiskalni racun,garanciju sa pecatom.Isplati se iz ns docu u bg ukoliko je tolika razlika u ceni.

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Jelena.Beograd »

Htc Desire sam odlucila da definitivno necu.
U najuzem izboru su mi e72,c6 i samsung jet i tu sam prilicno neodlucna.Cini mi se da je e72 najsigurnije resenje i da je najmanja sansa da budem nezadovoljna.Samsung jet mi se dopada najvise zbog ekrana i to sto mogu u ljubicastoj boji da ga nadjem u kojoj je bas lep.C6-ici je prednost sto ima i touch i qwerty.
Sta vi mislite po funkcijama koji je najbolji,sto se toga tice slabo se razumem,ne zelim uskoro da menjam telefon tako da bi neki koji ce biti dobar narednih par godina.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Najbolje je da uzmes Desire,ali posto neces,od ova tri modela se odluci za jednu od dve Nokie posto mislim da je Jet vec zastareo model,tako da ako volis touch uzmi c6 ako ne onda e72,na oba je simbijan tako da tu nema problema :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Asto ne pogledas i X6 jeste da nema bocnu tastaturu kao C6 ali ja bih bas zbog toga i odabrao X6 jer nemam bas neko poverenje u flet kablove jer posto planiras da koristis duze telefon flet ce se kad tad pokidati a zamenom kineskog flet kabla nemoze izdrzati ni godinu dana.

poredjenje c6 i x6

Jos da ti napomenem da X6 ima capacitive ekran pa ako imas duge nokte e to ti moze praviti problem.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

ja sam joj bas zbog capacitive preporucio c6 koji ima resistive ekren,jer se zene dosta zale na capacitive

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Manite ljudi tu pricu da je e72 zastareo.
Jelena,ukoliko hoces qwerty i sve ostale funkcije koje su dobro zapakovane +jaku bateriju e72 je najbolja kupovina.
Ukoliko ti qwerty nije toliko bitan onda svakako x6 koji je sa touchom,solidnom kamerom,dobrom muzikom.
C6 je kombinacija funkcija e72 i x6,ali mi se bez obtira na to ne cini kao bolja kupovina od ova dva pomenuta.
Da mene pitas za izbor redosled bi bio e72,SE Vivaz koji si takodje trebala uzeti u obzir i na kraju X6.
Pozz.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori