Velika - Pomoc = Velika Dilema

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Win6.1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2010. 10:25

Velika - Pomoc = Velika Dilema

Post od Win6.1 »

Pozdrav dragi forumasi ! Nov sam ovde... treba mi mala - velika pomoc.Pre 1 god kupio sam Qtek S100 (nov - bez garancije),crkao mu senzor ! tj touch.Bacio sam 110 evra (tada).Prezalim,radim ,radim i radim da kupim drugi PDA,kupio HTC TyTN 1 ,sjajna sprava,milina,nov ROM bla bla... Crkao mu senzor tj touch ! Nisu bili noseni (stojali su kuci),nikad udareni,neogrebani,stvarno patim da su uredni ,bio sam nezan,ali eto... da li je to tolika boljka ? Ovo vas pitam,dragi forumasi,jer sam kupio Nokiju N95,sjajan fon,ali operativni sistem je 10000x gori od Windows Mobile.Aplikacije su siromasne (jadne),programi za navigaciju ne mogu da se porede... Shvatio sam da taj prelep telefon (on je hardverski odlican) nije za mene,jer meni treba vise... Hocu po treci put da stavim `zivot na kocku` i kupim PDA ! Ovaj put HTC TyTN 2 (nadam se za 120 evra) zbog qwerty i GPS (to mi je vazno - qwerty) pa ajd da probam opet.Prethodna 2 PDA su mi u servisu rekli da je senzor ili sta vec svaki po 60 evra !! Ja imam STRAH da kupim opet HTC jer crkaju ti senzori (ne samo meni).Cak i da uzmem HTC TyTN 2,ako mi ikada ne daj boze crkne senzor na displeju koliko to realno Kosta ? Hocu WIndows Mobile,ali se plasim.Nisam neki bogatas,pa da bacam pare,kao sto sam bacio tesko zaradjenu lovu na prethodna 2... Sta biste vi uradili iskreno ? Ovo je cisto opusteno pitanje.Za strucnjake pitanje : Koliko zaista kostaju ti Touch-ovi ? Imam nocnu moru od njih.Ako su 20 evra (pa i ajd),al nemam love za Nov PDA sa garancijom niti imam para da placam neke abnormalne popravke.Windows je u svemu bolji od Symbiana.Jedino eto taj crni - ekran na dodir me plasi.Hvala unapred svima !

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Win6.1, sta da ti kazem - nisi imao srece. Imam Samsung i780 vec 27 meseci i nikakvih problema sa TS-om nisam imao. Znam da nije HTC, ali HTC bi trebao da ima najmanje jednako kvalitetne TS-ove.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Win6.1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2010. 10:25

Post od Win6.1 »

tomas.hokenberi napisao:....
Bas sam razgledao taj model.Prodaje ga 1 decko za 120 evra... Nije los tehnicki GPS,2 Mpx,320x320...

Izmenio tomas.hokenberi. Ne citiraj cele poruke, posebno ne one koje su odmah iznad. Podrazumeva se da na nju odgovaras.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Win6.1, Za detalje o i780 imas temu u Windows Mobile sekciji. Posto ga kupujes polovan dobro obrati paznju na to kako radi i sta dobijas (u paketu su CD sa softverom, slusalice, USB kabl, dve baterije, punjac i adapter za punjenje druge baterije izvan telefona). Dobro ispitaj touchscreen, proveri tastaturu i optickog misa.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Pizon12
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Feb 2010. 13:08

Post od Pizon12 »

Stvarno nisi imao srece.Drugar ima tytn 2 godine i nikad nije imao problema a i ja sam ima samsung sa wm i takodje nije bilo problema.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nemaš sreće, ja imam TyTN više od 2 godine, kupljen na crno i nikad nikakav problem s njim. Ispadao je možda 2 puta, jednom ozbiljno i jednom na tepih, i ništa. Čak ni ekran bez zaštitne folije ni najmanje nije izgreban. Jedino se izgleda posle toliko vremena zaprljala hardverska tastatura pa neki tasteri moraju jače da se pritisnu da bi radili (znači nije flat nego kontakt miroprekidača). A ekran savršeno radi.

Ali kao i kolege preporučio bih ti nešto drastično svežije jer u mnogo slučajeva (google servisi npr.) stari modeli više nisu podržani, spor je hardver, mala rezolucija... Pomenuta Omnia nije loš izbor (iako ne volim preterano Samsungovu izvedbu), ali i jedan od nekada cenom nedostižnih telefona - HTC TouchPro uopšte nije loš izbor.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori