Telefon koji ima FM Transmiter?
Telefon koji ima FM Transmiter?
Da li postoji neka aplikacija ili tako nesto ? Imam nokiu n86 i jako mi se svidja ovaj transmiter,medjutim menjao bih telefon,ali retko koji ima ovu opciju,a vrlo mi je potrebna
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
NeLePFC, ukoliko telefon nema hardverski u sebi FM Transmiter, nije ga moguće aktivirati nikakvom aplikacijom... Dešavalo se, doduše, kod nekih modela da je ta opcija softverski bila onemogućena zbog, recimo, zabrane takvih stvari po zakonu u nekim zemljama... Na primer, N97, koja ima u sebi FM Transmiter u zavisnosti od Firmware-a za određeno područje, mogla je ili ne da koristi tu opciju. Tako N97 sa srpskim firmware-om nema tu mogućnost a sa balkanskim firmware-om je ima...
Koliko ja znam, N86 nema hardverski FM Transmiter, tako da ni jednom aplikacijom nećeš moći da aktiviraš tu opciju...
Kupi Nokiu N97? 
Temu premeštamo u Poređenje modela pa neka ti još neko preporuči model koji ima ovu opciju...

Koliko ja znam, N86 nema hardverski FM Transmiter, tako da ni jednom aplikacijom nećeš moći da aktiviraš tu opciju...

Temu premeštamo u Poređenje modela pa neka ti još neko preporuči model koji ima ovu opciju...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
NeLePFC, odgovor si dobio - ako nema hardvera potrebnog za rad transmitera (FM predajnik) nema nacina da pomocu softver "napravis" transmiter.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Re: Telefon koji ima FM Transmiter?
E a sta je fm transmiter?NeLePFC napisao:Da li postoji neka aplikacija ili tako nesto ? Imam nokiu n86 i jako mi se svidja ovaj transmiter,medjutim menjao bih telefon,ali retko koji ima ovu opciju,a vrlo mi je potrebna

tj. cemu sluzi?