Telefon koji ima FM Transmiter?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 03:59

Telefon koji ima FM Transmiter?

Post od NeLePFC »

Da li postoji neka aplikacija ili tako nesto ? Imam nokiu n86 i jako mi se svidja ovaj transmiter,medjutim menjao bih telefon,ali retko koji ima ovu opciju,a vrlo mi je potrebna

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

NeLePFC, ukoliko telefon nema hardverski u sebi FM Transmiter, nije ga moguće aktivirati nikakvom aplikacijom... Dešavalo se, doduše, kod nekih modela da je ta opcija softverski bila onemogućena zbog, recimo, zabrane takvih stvari po zakonu u nekim zemljama... Na primer, N97, koja ima u sebi FM Transmiter u zavisnosti od Firmware-a za određeno područje, mogla je ili ne da koristi tu opciju. Tako N97 sa srpskim firmware-om nema tu mogućnost a sa balkanskim firmware-om je ima...:)

Koliko ja znam, N86 nema hardverski FM Transmiter, tako da ni jednom aplikacijom nećeš moći da aktiviraš tu opciju...:( Kupi Nokiu N97? :)

Temu premeštamo u Poređenje modela pa neka ti još neko preporuči model koji ima ovu opciju...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 03:59

Post od NeLePFC »

Nisi me razumela :D
Imam N86 8mp i on u sebi ima taj transmiter sto mi se jako dopada i vrlo je korisno,medjutim dosadio mi je telefon i hocu da uzmem drugi,ali retko koji ima tu opciju,pa sam zato pitao jel je moguce nekako ugraditi u druge telefone :oops:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

NeLePFC, odgovor si dobio - ako nema hardvera potrebnog za rad transmitera (FM predajnik) nema nacina da pomocu softver "napravis" transmiter.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

N8 i Sony Ericsson W980 imaju fm transmiter :wink:
and justice for all...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jos neki modeli koji imaju predajnik su nokia n78,n79,n85,c7,samsung i7110(ako uopste moze da se nadje u prodaji)
:wink: 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

CkomY
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Jan 2011. 19:06

Re: Telefon koji ima FM Transmiter?

Post od CkomY »

NeLePFC napisao:Da li postoji neka aplikacija ili tako nesto ? Imam nokiu n86 i jako mi se svidja ovaj transmiter,medjutim menjao bih telefon,ali retko koji ima ovu opciju,a vrlo mi je potrebna
E a sta je fm transmiter? :)

tj. cemu sluzi?

Odgovori