Iphone 3g vs nokia c6

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
alexaczv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2010. 12:21

Iphone 3g vs nokia c6

Post od alexaczv »

Cao,

E ovako,treba mi pomoc,jer ne mogu da se odlucim koji telefon da uzmem.
Novu nokiu c6 ili iphone 3g 8 gb polovan,ali je dobro ocuvan,kupljen u Svajcarskoj pre godinu dana. I jedan i drugi mogu da uzmem po ceni od 250 e . Koji od ta dva? Il neki treci za te pare?

Sta mi vi savetujete?

*nadam se da sam na pravom mestu otvorio temu

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Koristio sam iPhone 3G 1.5god. C6 nisam koristio ali po meni je samo mozda bolja kamera od iphone-a, ali kazem MOZDA! Sve ostalo je na strani iPhone-a.

Ja ga mozda nikad ne bi ni menjao ali mi je nekako malo spor :) e 3GS bi mi dobro dosao :wink:

Ali u poredjenju s ovom nokiom je, ja mislim, definitivno dosta bolji iPhone. pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Slazem se sa Nemanjom. iPhone i Nokia - izbor je iPhone. Jedino proveri koji je softver u telefonu, i ostalo. Takodje pogledaj da li radi WiFi (trazi da napravis veliki protok sa njim - ne manje od 5 MB - nadji neku free app sa AppStore-a), jer je ovo bar za mene jedna od najvaznijih stavki. Takodje proveri zvucnike (dole imas jedan, drugi otvor je mikrofon, i za uvo (prica)), trjanje baterije ne mozes da ocenis nazalost, ali racunaj na svakodnevno punjenje (meni je tako - ali ja ga urnisem).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alexaczv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od alexaczv »

Aha, uzimam od poznanika tako da ne verujem da ce mi uvaliti nesto, kakav je iphone za gledanje video klipova i za muziku, za WI-Fi znam da je medju najboljima.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

NIje los ni za video klipove par puta sam odgledao film dok sam putovao ok je nije lose, isto tako za muziku mi je bio odlican, sa naravno nekim ok slusalicama, ja sam dok sam ima iphone koristio skullcandy slusalice, a i sada ih koristim na drugom telefonu. Ako su samo ova dva modela u pitanju uzeo bih iphone. E sada ono ako ti je neki poznanik ili drug da nije mnogo 250 evra za 3g 8gb? sem ako nije sim free

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Elem, meni je sjajan zvuk i sa standardnim njegovim slusalicama... Cak preko moje Plantronics 925 sluske bude sjajna muzika... Ili ja imam niske kriterijume? :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alexaczv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od alexaczv »

lesa0208 napisao:sem ako nije sim free
Sim free je :) znaci iphone da uzmem,za te novce je najbolji tako?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Наравно да не за те паре може X10 да се нађе полован или hd2!
Слобода или смрт

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

bestboy, - upravo tako!

i to su mnogo bolje masine od iphone, i ja se bas razmisljam da uzmem neki od ova dva modela, a koristio sam 3G.

Druze mnogo je to para! ja sam moj 3g 16gb prodao za 190e.
SGS2, iPhone 4 32GB

alexaczv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od alexaczv »

Treba naci ta dva za te novce :)

Trazicu da mi spusti cenu onda,nasao je koga ce da zavrne :uhuh:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

alexaczv, Slažem se sa bestboy, mnogo bolja varijanta je x10 ili HD2, to su odlični telefono, pogotovu HD2, siguran sam da može da se nađe oko 280-300e, a X10 se isto tako kreće, naravno polovan.Koristio sam, doduše svega tri dana C6 i taj telefon mi se jako sviđa, najviše mi se dopala qwerty tastatura, naravno ovaj model je slabiji od HD2 i x10.
Moj savet ti je da iPhone uopšte ne razmatraš, pomenuti modeli su daleko bolji od iPhone-a.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

alexaczv
Може самo мало прати огласе, мени у понедељак побеже испред носа х10 за те паре.
Слобода или смрт

Odgovori