k700 ili d500

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

k700 ili d500

Post od nikolabj »

pomozite!!!
mnogi porede nokiu 6230 i k700, ali se ja pre dvoumim izmedju se k700 i samsunga d500. :? nikola
SE k800i +1gb +mps60 :-)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Uff, pa pazi, ako te zanimaju iskljucivo ta dva (tri) modela onda je d500 daleekooooooo najbolji, nemoj da se razmisljas... A opet za te pare mislim da je mnogooo, ali bas mnogo bolji izbor nokia 6630, koja je apsolutno u svakom segmentu bolja i od 6230 i od k700 i od d500...

Ja mislim da ce se i ostali korisnici foruma sloziti sa ovime :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

d500 normalno, 1.3mpx, mp3 odlican, fancy, slider, bt, mmc, odlican telefon, al mi je malo skup, mislim da mu je cena mnogo wisoka

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

pa da, ali ja sam zagrizeni sonyericssonovac i nekeko imam vise poverenja u se, samsung je vazda imao neke silne kvarove, a se telefoni su provereni i dokazani... :?:
a nokie sto se tice nju ne volim, tako da... :(
shvatate sad moju dilemu? :?
SE k800i +1gb +mps60 :-)

neki lik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 19:40

Post od neki lik »

Ha jake dileme... :wink:

D500 je puuuno bolji i puuuno toliko skuplji od ova 2, 6230 je vec na samrti, k700 je bolji od nje, ali ako bas imas love uzmi Samsung, uopste se ne da porediti s ova 2...

Licno ja bi za tu razliku u cijeni okrenuo janje.

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

ma ako vec imas pare uzmi se s700 koji je mnogo bolji i od k700 i od d500!!! ...Sony Ericsson Rules...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

D500 je mnogo bolji od K700, ali evo ja, posto imam D500, da ti kazem neke mane:

- Java igru nema sanse da prebacis sa kompa, znaci sanse... Sve sam pokusavao al uspio nisam. :cry:
- LIMITED SERVICE :angry: - `vata signal al kao da ga ne vata, znaci nema telefoniranja, sms-a i GPRS-a, mislio sam da to zeza samo na vasem Mobtelu, al i mene je u CG poceo da zeza :( . Ima sad neki firmware koji rjesava to, al ne znam jel ti to samo uzmu pare i opet ista frka il stvarno funkcionise... Jel neko ubacao taj fw?
- JAKO losa baterija, nije da ga ne mucim, ali brate i svaki Symbian fon koji obicno trosi vise od ne-smartphone aparata mi vise drzi... :dry: E sad, neki kazu da im je baterija ok al... Ne znam...
- Moj softver zna gadno da u3puje sa WAP-om a ponekad i E-mailom... Telefon zakoci iz cista mira i restartuje se. :angry:
- Isto zbog softvera, ponekad ne mogu da telefoniram niti mene da dobiju, a pokazuje da imam signal i da je sve ok. Problem se rijesi gasenjem i paljenjem fona al zna da nervira...
- Glupo je sto ne mozes nista drugo da radis dok slusas mp3... Zvuk preko slusalica je mogao da bude i glasniji...

Neke su mane vjerovatno s nekom novijom verzijom softvera od moje ispravljene, mada to je kako ti se potrefi, svaki D500 koji sam do sad vidio imao je drugu verziju softvera. :) A flash je 35e valjda... :disgust:

Zbog navedenih mana telefona vjerovatno cu uzet SE W800 kad stigne...

A tebi bi mozda stvarno bolji izbor bio S700, mada je meni D500 mnooogo ljepsi, al ukusi su razliciti, tebi mozda nije...

Nadam se da sam ti pomogao u izboru. :wink:

Virus
Banned
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 14:09

Post od Virus »

stefank znas sta mislim da ti je vreme da promenis fon i da uzmes jedan od ova DVA modela. 8) 8) 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Virus, W800 cu vjerovatno i da uzmem al znash shta ja mislim inache: da ti davish sa SE-om jbt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori