Polovan Android do 150 eura?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dusko_j
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 26. Feb 2011. 18:06

Polovan Android do 150 eura?

Post od dusko_j »

Koji polovan telefon sa android OS je najbolja kupovina za 150 eura?
:blinky:
Dajte predloge, slusam.
Poslednja izmena od dusko_j u Pon, 18. Apr 2011. 16:34, izmenjeno 1 put ukupno.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nema veliki izbor ako mislis na novi telefon.Novi model je Kineski Huawei U8110. Imas komentare na ovom sajtu i na android foruma pa odluci da li je vredan kupovine a ako si korisnik Mts post pajd paketa mozes ga povoljno dobiti na ugovor,
LG G2 Black,16GB

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Mislio sam na polovan, znam da se za taj novac ne moze dobiti kvalitetan nov aparat. A Huawei bih da zaobidjem. ;)
Poslednja izmena od dusko_j u Pon, 18. Apr 2011. 17:35, izmenjeno 1 put ukupno.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

dusko_j, HTC hero, HTC magic, I5800 Galaxy 3, SE X8
.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Imas na malim oglasima na ovom site-u novu Spicu (Samsung i5700) za ~150e.
Mislim da je za te pare to najbolji izbor... 8)
Poslednja izmena od Fox u Pon, 18. Apr 2011. 17:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Fox, nedostatak kofeina je ocigledno ucinio svoje. :D
Nisam bas ljubitelj Samsunga, pre sam u fazonu za HTC ili mozda Optimus... :unsure:
Ali slusam predloge i dalje! ;)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

dusko_j,ok,to je tvoj izbor,mislim da je Spica bolja i od Magic-a i od Heroja... 8)
Kad vec spominjes LG,GT 540 moze biti zanimljiv izbor,jedini 'nedostatak' moze biti taj njegov rezistivni ekran.Drugi model koji mozes pogledati je Optimus ONE,s tim sto mi se cini da cena tog modela (nov uredjaj) premasuje tvoj budzet.

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Fox, nov Optimus ONE stvarno premasuje moj budzet, a s obzirom na to da u oglasim nisam video nijednog jedinog, on verovatno ispada iz kombinacije. Sto se tice GT540, velika prednost mu je i dosta niza cena, a ima ga po oglasima u velikom broju. Jedino sto su skoro svi iz MTS-a, a citao sam da su ga zastitili od root-ovanja. A mislim da je moje pravo da umesto fabrickih 600 MHz imam 700+, sto je, koliko sam razumeo, sa ovom zastitom nemoguce.;)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

dusko_j,mislim da se to instaliranjem nekog custom recovery-ja lako resava,nemoj da te to odbija od kupovine doticnog modela.
Ako ti sve ostalo na tom modelu odgovara,nema razloga da ga ne uzmes u ozbiljno razmatranje za kupovinu. 8)
A mislim da bi ipak trebao da pogledas i Optimus ONE,mozda i vredi dodati tih 30e (uzimam u obzir trenutne cene sa site-a),dobices dosta vise MB RAM-a,bolji ekran,... 8)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

GT540 амо ако ти је буџет стриктно до 150€ ако није LG P500 је најбоља куповина а половну спику и меџик бих заобишао, прегазило их време. ЛГ телефони су доста елегантнији, мада је то ствар укуса, ја лично не бих купио телефон са 100 дугмића или куглицом 8)

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Fox, kapiram ja da inace moze da se odradi recovery, ali sam citao neke komentare ovde da ljudi nisu uspevali da root-uju Optimus iz MTS-a, da su im stavili neku zastitu protiv rootovanja. :x

LittlePrince, nisam striktno ogranicen na 150€, ali trenutno nemam ni svih 150€, tako da mi je razlika izmedju polovnog GT540 od 120€ i novog P500 od 185€ poprilicno velika. ;)
U svakom slucaju, hvala svima na sugestijama, javicu vam za par nedelja sa kojim telefonom ulazim u Android porodicu. :D

bobex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2011. 20:51

Post od bobex »

dusko_j, ja ti predlazem htc wild fire nije skup a za te pare se dosta pokazao,ili cak se x8 koji se dobro pokazao ali na tebi je da ti odlucis koji ti se svidja :D :D :)

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

bobex, wildfire je bio u uzem izboru, ali naleteo sam na LG GT540 za 100 €, tako da sam se odlucio za njega...ali hvala na predlogu.;)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

ako ti je bitna rezolucija ekrana, zaobidji Wildfire! :cry:
Samo nek se rolaju....sarme.

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Pera Detlic, kao sto rekoh, zobisao sam ga, uzeo sam Optimus. Za ovih par dana koliko ga imam ,zadovoljan sam. Nisam ga jos uvek root-ovao jer sam ga uzeo polovnog, pa da ga isprobam neki period, a i nemam sad previse vremena da se igram toliko sa njim. ;)

Supermen25
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57

Post od Supermen25 »

Dusko moze li se znati koliko je kostao polovni Optimus i imas li ti mozda onaj cuveni problem sa prasinom ispod displaya????

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Supermen25, kostao je 100 €, star mesec dana, ali zakljucan je na MTS mrezu. Problema sa prasinom nemam, ali malo pucka plastika kod tastera za nazad, iznad hardverske "crvene" slusalice. I to je jedini problem koji sam primetio. Wi-FI radi lepo, isprobao sam i GPS, samo mu treba malo vremena dok nadje pocetnu poziciju. Baterija je sasvim ok, takodje. Topla preporuka od mene za ovaj telefon. ;)

Supermen25
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57

Post od Supermen25 »

Ja sam mislio da si uzeo Optimus P500 jer on ima probleme sa prasinom :) ali si ti uzeo Gt 540 .....Sve najbolje u koriscenju svog novog android ljubimca :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

dusko_j, То пуцкетање сам приметио код другарице која није скинула фолију са екрана, њена сестра која је скинула фолију нема то пуцкетање.

dusko_j
Novajlija
Novajlija

Post od dusko_j »

Supermen25, Hvala. ;)
LittlePrince, skinuta je folija, kontam da se plastika koja stoji preko ekrana, a samim tim i ovih senzorskih tastera, odvojila od ostatka kucista. Nadam se da to nece biti problem kada prodje malo vise vremena.

Odgovori