Koji je po vama najbolji nokia telefon za gledanje DivX-a.Mislim na najbolji zvuk, ekran, velicinu ekrana, pa i cenu?Po meni je to 6630!
Vase misljenje...
Poslednja izmena od RaDoxXx u Pon, 25. Apr 2005. 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Sta mislite o Motorola MPx220?Nije nokia ali cuo sam da je jako dobar za gledanje filmova!A i ima windows sto je prednost i mana (po meni veca mana nego prednost)
Po vama...
Mozes da uzmes i bolji fon za te pare... A ako su ti bitni filmovi, uzmi onaj mali prenosivi DVD player, 250e je, ni na jednom fonu u svakom slucaju neces imati takvu sliku i zvuk.
Onaj koji ima najveći displej, logično... Razlika u kvalitetu reprodukcije od telefona do telefona nema ili se gotovo i ne primećuje... Čak i moja stara 3650 vrti DivX bez problema (sa karticom od 256 mb)... Istina, prikaz je nešto lošiji zbog displeja koji prikazuje paletu od 4096 boja, no film se sasvim lepo vidi i može se gledati bez problema...
Postoji Smart Movie Player i važi za celu Symbian familiju. Možeš da gledaš DivX sa titlom, a 6630 je za to u samom vrhu. Pretraži malo forum, imaš sve informacije koje ti trebaju ovde!
Da, video sam, mudar izbor. A cena je još pala, tako da ga to čini još primaljivijim... Kad ti bude stigao telefon, posle tog koji imaš biće ti kao space shuttle. Živeo si u kamenom dobu mobilnih telekomunikacija...
znam al mi je bilo smor da idem do bg-a da kupim jer ođe su bolji telefoni i po 200€ skuplji plus nedje dobijes samo bateriju i punjac al onda sam naso i ođe za 315€ uvoz iz ita sa full opremom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.