Pozdrav drugari!
Mozda me se neki secaju, mada dugo nisam bio na forumu... skroz sam batalio telefone i sad koristim neki siemens sa crno-belim ekranom!
Razmisljam o kupovini novog ili polovnog telefona za oko 200/250e .
Tu mi se negde uklapa HD2?
Ajde, vi ste u toku, pa savetujte sta da uzmem i zasto!
Evo iz prve ruke, Android odlično radi. Jedino ćeš morati da uzmeš neku karticu što većeg kapaciteta i što veće brzine (Class 4 ili Class 6) i da oslobodiš malo mesta na njoj i nađeš ROM koji pdržava ext4 za aplikacije jer ćeš internu memoriju jako brzo popuniti. Ako misliš da se igraš i budžiš ovo je prava stvar, a ako misliš da namestiš telefon, staviš par programa i igrica uskoro ćeš i na to zaboraviti i početi da ga koristiš samo za SMS, Call i fotoaparat (a kamera mu nije bgznašta) onda je šteta datih para i smetaće ti dimenzije.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Reci mi samo, koliko ti traje baterija i koliko koristis?
A sad, ako hocu npr. igrice da ubacujem (mislim neke dobre/kvalitetno odradjene kao za iOs) onda moram da ubacim Android i ima dosta izbora igrica? (npr. volim da odigram nesto kad sam u busu ili kad cekam nekog... pa zato pitam)
Samo se nadam da ne secka ni malo Android... a ako uzmem HD2, uzecu neku brzu karticu od 8gb.
ja sam koristio mesec dana HD2, telefon je vrh.... jeste malo veci ali ako imas vece sake onda je ok... ne znam bas za te pare da li imas sada da nadjes jer se krecu za oko 250eur korisceni...
android na njemu nisam probao... pogledaj htc gratia, nije los telefon a nov je 200 u fullu... poz
Za te pare tesko da ces naci bolji izbor od HD2.
Ja sam se lomio izmedju dosta modela,SE X10,Iphone 3GS,N900,Desire i izbor je pao na HD2.
Mogu ti reci da se ne kajem uopste.Jeste da ce ti sve u pocetku biti malo cudno,ali naviknes se vremenom.Mozes da mu ubacis Android,Windows 7,pa cak i dual boot.Tako da,sto se mene tice ovaj uredjaj je ultimativna masina,i tesko da ce ga neko preteci u skorije vreme.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Skupi koju kinticu više i uzmi novi ako možeš ili što je moguće "manje polovan". Ja sam uzeo blago polovan i nikakvih problema hardverske prirode nisam imao. Nešto me je zezao GPS ali to je bilo do ROMa a ne do telefona.
Baterija standardno 1 dan, uz moju upotrebu sasvim dovoljno, iliti oko 4-5 sati upaljenog ekrana konstantno sa sve aktivnim WiFijem. Čisto skidanje podataka, igrice, GPS i tako to troše malo više jer je i procesor uposleniji. Ume da se greje kad je na punjaču i aktivno ga gnjaviš pa to izbegavaj a za navgaciju u kolima obavezno uzmi punjač za kola. Možda će se na letnjim vrućinama i dužim rutama i tu grejati ali to iskustvo još nemam (u tom slučaju ga malo zakloni nekom krpicom ili nečim sličnim).
Igrice u 95% slučajeva rade osim ako ne naletiš na nešto što zahteva Tegru ili nešto slično ali još dosta dugo će biti u samom vrhu.
ХД2 има мало бољи процесор али нема графичку акцелерацију, по мени испранији али екран са реалнијим бојама, и равномерно распоређеним пикселима за разлику од смакнутих АМОЛЕДових (свака част на АМОЛЕД црној). Има бољу XDA подршку, и више ОСова који могу да се ставе и одлично тело са металним поклопцем i гумираним остатком, тежи је, 4,3" и мало интерне меморије (500МБ).
Галаксија има живље боје али често (Вивид на квадрат) претеране, графичку акцелерацију (али и мало спорији процесор), лаган (помало пластиканер који се лако гребе), одличан мат слој на екрану, много више интерне меморије, и драстично слабији избор РОМова.
Nista od ovog samsunga, meni mora da se dosta dopadne na oko, a ovaj mi i nije prelep.
Ok hvala na pomoci, za sada ostaje HD2 sto sam i mislio da kupim...
Ту си тицо
Пази, имам Самсунг галакси који је пар пута лошији од наведеног и сасвим је ок за цену коју се нуди. Друга ствар што је за моје прсте мало 3,2" и што ме је временом сморио. Овај и9003 је сасечен и9000 тако да не поседује Амолед екран, има нешто слабији графички чип, "само" 4гб интерне меморије, нешто је дебљи али има и већу батерију. За 270е је јако добар избор и радо бих га купио да поседујем тај новац..
bestboy napisao:Па где си ти мачко? Је л' шкрипуцка н82 још увек?
hahaha,bestboy,genije si
Od mene preporuka ili Desire,Omnia I8000 ako bi probao Win mobile ili mozda C7 ako ti je symbian ok.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.