Pomoć: Nokia c6-01, N97 mini ili Samsung Galaxy Ace
Pomoć: Nokia c6-01, N97 mini ili Samsung Galaxy Ace
koji mi telefon preporucujete,nokia c6-01,samsung galaxy ace ili nokia n97 mini.....????odg sto brze.....pls.......
Samsung Galaxy Ace,brz,android i za te pare mozda i najbolji android uredjaj.
Zamalo sam ga kupio pre par meseci.N97 sam imao,telefon sa mnogo funkcija,ali uzasno spor i bagovit.C6-01 nisam koristio ali verujem da je bolji od N97,sad da li je od Samsunga to nek kaze neko drugi.
Da sam na tvom mestu Samsung.
Zamalo sam ga kupio pre par meseci.N97 sam imao,telefon sa mnogo funkcija,ali uzasno spor i bagovit.C6-01 nisam koristio ali verujem da je bolji od N97,sad da li je od Samsunga to nek kaze neko drugi.
Da sam na tvom mestu Samsung.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dinja, Definitivno c6-01, odličan telefon, pre svega ima novi symbian^3, metalno kućište, solidnu kameru od 8MPx, ali bez AF.N97 mini je svakako lep telefon, meni lično jedan od najlepših, ali već zastareo model.O Samsungu ne mogu ništa pouzdano da kažem jer ga nisam koristio, ali mislim da je ipak bolje rešenje c6-01.
pa iskreno ni ja ne volim bas samsung telefone,a sad imam SE W810i (vec 3 god ga imam,nisam lik koji stalno menja fonove),tako da nemam iskustva ni sa androidom,ni sa symbianom
....treba mi nesto sto ce citati sve formate multimedije,da ima dobre aplikacije i igre,i neku solidnu kameru......iskreno,c6-01 mi je bas super telefon,ali jedina mana po mom misljenju,mu je mali ekran......a posto ne nameravam da menjam skoro fon koji kupim,gledam da uzmem nesto sto napradnije,a to definitivno jeste neki android,pa sam sad jos u zabuni,jer ko je navikao na nokiju kaze nokija,ko na samsung kaze samsung...............ajmo jos neki komentar,ali objektivno,molim vas........moze i predlog nekog drugog fona do 220e........

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dinja, objektivno? Pa objektivno Android je, mada ima i on svojih nedostataka, operativni sistem pred kojim je buducnost, za razliku od Symbiana. Koliko god Symbian^3 bio unapredjen u odnosu na prethodne verzije to je svejedno "dead end". Ako retko menjas telefone i planiras da taj telefon zadrzis duze vreme onda zaobidji Symbian. Takodje nedostatak autofokusa kod C6-01 ce te jako nervirati u nekim situacijama, kao i manji ekran.
Nego ako ti blic nije bitan zasto ne pogledas Samsung I9003 Galaxy SL? Jeftiniji je i bolji (osim sto nema blic) od svih ovih modela.
[edit] Dodato progutano L u SL
Nego ako ti blic nije bitan zasto ne pogledas Samsung I9003 Galaxy SL? Jeftiniji je i bolji (osim sto nema blic) od svih ovih modela.
[edit] Dodato progutano L u SL
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 19. Jun 2011. 10:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
3.2" i nije tako malo. Narocito u odnosu na tvoj W810. Samsung ima 3.5" ekran, i to je razlika od 0.75cm u dijagonali. Ako ti je sve ostalo na strani Nokie, onda uzmi Nokiu. A za 3 godnie ce i telefoni koji su sada sam vrh ponude, biti dobrano prevazidjenji, tako da tu nema puno toga da se uradi. Ako imas priliku da ih pogledas uzivo, pogledaj, izvagaj i izaberi. Posto nisi "heavy user", mislim da se neces kajati sto si izbrao bilo koji da izaberes, kada je u pitanju OS. Obadva OS-a, i Android i Symbian S^3, nude daleko, daleko vise od onoga sto si mogao sa svojim W810 (koji je bio moj favorit, pre 4 godine, mada ga nikad nisam imao, kupio sam K530i).
Kad izaberes, javi sta si uzeo.
Kad izaberes, javi sta si uzeo.

dinja, proslo je vreme kad ljudi nisu imali poverenja u Samsung samo zato sto je Samsung, tako da jos jedan glas za Galaxy Ace. Ali, ne zbog samog Samsunga vec Androida, koji je logicniji izbor u danasnje vreme.
Svaka cast Symbianu, takodje sam bio veliki fan, ali realno je izgubio na svim poljima...
Svaka cast Symbianu, takodje sam bio veliki fan, ali realno je izgubio na svim poljima...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
telep, ako je verovati cenama ovde na mobilnomsvetu I9003 Galaxy SL se moze naci za manje para od ACE-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
tomas.hokenberi, pa da zato sam i rekao da ne znam cene pošto se nisam zanimao za date modele a cene su ovde definitivno netačne (pogotovo na crno), e sada jedino je pitanje koliko je i9003 zastupljen model kod nas tj. da li se uopšte može naći.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White