Pomoć: Nokia c6-01, N97 mini ili Samsung Galaxy Ace

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

koji mi telefon preporucujete

Glasanje se završava Uto, 28. Jun 2011. 08:42

nokia c6-01
8
29%
samsung galaxy ace
17
61%
nokia n97
3
11%

Ukupno glasova: 28

dinja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2011. 08:34

Pomoć: Nokia c6-01, N97 mini ili Samsung Galaxy Ace

Post od dinja »

koji mi telefon preporucujete,nokia c6-01,samsung galaxy ace ili nokia n97 mini.....????odg sto brze.....pls.......

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Samsung Galaxy Ace,brz,android i za te pare mozda i najbolji android uredjaj.
Zamalo sam ga kupio pre par meseci.N97 sam imao,telefon sa mnogo funkcija,ali uzasno spor i bagovit.C6-01 nisam koristio ali verujem da je bolji od N97,sad da li je od Samsunga to nek kaze neko drugi.
Da sam na tvom mestu Samsung.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

glasao sam za nokiju, licno ne volim samsung, mnogo su mi komplikovani... nokia je u metalnom kucistu, cvrst, dobar ekran (kao na E7), ok kamera doduse bez auto fokusa ali ok, novi symbian, brz, dobice update na najnoviji symbian ANNA, itd itd... :wink: :wink: :wink:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dinja, Definitivno c6-01, odličan telefon, pre svega ima novi symbian^3, metalno kućište, solidnu kameru od 8MPx, ali bez AF.N97 mini je svakako lep telefon, meni lično jedan od najlepših, ali već zastareo model.O Samsungu ne mogu ništa pouzdano da kažem jer ga nisam koristio, ali mislim da je ipak bolje rešenje c6-01.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja bih odabrao C6-01 jer sam puno upoznao symbian i sasvim mi odgovara. Ako bas zelis android onda ipak nesto u HTC varijanti, naprimer Wildfire S.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Samsung. Zbog androida, a i lepse mi izgleda.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ja sam dao glas samusngu zbog androida, i uopste nije los uredjaj .

dinja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dinja »

pa iskreno ni ja ne volim bas samsung telefone,a sad imam SE W810i (vec 3 god ga imam,nisam lik koji stalno menja fonove),tako da nemam iskustva ni sa androidom,ni sa symbianom :? ....treba mi nesto sto ce citati sve formate multimedije,da ima dobre aplikacije i igre,i neku solidnu kameru......iskreno,c6-01 mi je bas super telefon,ali jedina mana po mom misljenju,mu je mali ekran......a posto ne nameravam da menjam skoro fon koji kupim,gledam da uzmem nesto sto napradnije,a to definitivno jeste neki android,pa sam sad jos u zabuni,jer ko je navikao na nokiju kaze nokija,ko na samsung kaze samsung...............ajmo jos neki komentar,ali objektivno,molim vas........moze i predlog nekog drugog fona do 220e........

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dinja, objektivno? Pa objektivno Android je, mada ima i on svojih nedostataka, operativni sistem pred kojim je buducnost, za razliku od Symbiana. Koliko god Symbian^3 bio unapredjen u odnosu na prethodne verzije to je svejedno "dead end". Ako retko menjas telefone i planiras da taj telefon zadrzis duze vreme onda zaobidji Symbian. Takodje nedostatak autofokusa kod C6-01 ce te jako nervirati u nekim situacijama, kao i manji ekran.

Nego ako ti blic nije bitan zasto ne pogledas Samsung I9003 Galaxy SL? Jeftiniji je i bolji (osim sto nema blic) od svih ovih modela.

[edit] Dodato progutano L u SL
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 19. Jun 2011. 10:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

3.2" i nije tako malo. Narocito u odnosu na tvoj W810. Samsung ima 3.5" ekran, i to je razlika od 0.75cm u dijagonali. Ako ti je sve ostalo na strani Nokie, onda uzmi Nokiu. A za 3 godnie ce i telefoni koji su sada sam vrh ponude, biti dobrano prevazidjenji, tako da tu nema puno toga da se uradi. Ako imas priliku da ih pogledas uzivo, pogledaj, izvagaj i izaberi. Posto nisi "heavy user", mislim da se neces kajati sto si izbrao bilo koji da izaberes, kada je u pitanju OS. Obadva OS-a, i Android i Symbian S^3, nude daleko, daleko vise od onoga sto si mogao sa svojim W810 (koji je bio moj favorit, pre 4 godine, mada ga nikad nisam imao, kupio sam K530i).
Kad izaberes, javi sta si uzeo. :wink:

dinja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dinja »

ok ljudi hvala svima na iskazanom misljenju....imacu sve to u vidu kad budem kupovao.... :wink: za par dana,do nedelju dana javljam sta sam uzeo......do tad slobodno i dalje ostavljajte komentare...........pozzz

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

Mislim da ti je tomas.hokenberi dao najbolji savet...

Ako pak insistiras na jednom od ta tri, iako sam veliki postovalac Nokie, opet cu i ja dodati da je Android buducnost, te bih svakako odabrao Ace.

Srecno i neka te tvoj izbor dugovecno sluzi! :)
ASUS ZenFone 2 Laser

dinja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dinja »

moj izbor me nikad ne vara,pa cak i kad su u pitanju telefoni....... 8) ma da,razmislicu jos o svemu,i naravno uvazicu sve savete..... :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

dinja, proslo je vreme kad ljudi nisu imali poverenja u Samsung samo zato sto je Samsung, tako da jos jedan glas za Galaxy Ace. Ali, ne zbog samog Samsunga vec Androida, koji je logicniji izbor u danasnje vreme.
Svaka cast Symbianu, takodje sam bio veliki fan, ali realno je izgubio na svim poljima...

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Obozavam Nokiu i na Symb nisam gadljiv a koristim Wave... Za svoj novac zelim da dobijem najvise,najbolje,najlepse,najbrze,najnaj a to na zalost Nokia ne moze da mi pruzi :cry:
U klasi preko 200 eura jedini konkurentan model Nokie je N8 koji svojom izradom,hardverom i na kraju cenom pruza odlican izbor.

dinja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dinja »

hvala ljudi... samo pisiteeee... za sad kako stvari stoje vodi samsung... :D ali dok ja ne kupim fon, nikad se ne zna wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako je poenta da uzmes android onda uzmi neki htc aparat a ne samsung... za te pare mozes da nadjes wildfire s ili gratiu... :wink: :wink: :wink:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Generalno se slažem da uzmeš i9003 (ne znam kolike su cene bilo kojeg od ovih modela). Gratiu ne bi preporučio pošto je mrtav model, a ako nemaš para Optimus One je odličan izbor.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

telep, ako je verovati cenama ovde na mobilnomsvetu I9003 Galaxy SL se moze naci za manje para od ACE-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

tomas.hokenberi, pa da zato sam i rekao da ne znam cene pošto se nisam zanimao za date modele a cene su ovde definitivno netačne (pogotovo na crno), e sada jedino je pitanje koliko je i9003 zastupljen model kod nas tj. da li se uopšte može naći.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori