Kao sto naslov kaze,poredjenje ova dva pristupacna modela sa WP7.
Karakteristike uglavnom slicne,prednosti su:
LG:16gb memorije,gorilla glass,512rom i 512 ram (naspram 256mb samsung) memorije,niza cena verovatno.
Samsung: 4.0" naspram 3.8",(nisam siguran da li je gorilla glass,skoro da nema tog podatka),AMOLED ekran,kvalitetnija izrada,mada kazu da su oba modela od kvalitetne plastike + metalni poklopac.
Da li se isplati i da li vredi uzimati samsung samo zbog amoleda i malo veceg ekrana,naspram vise memorije,gorilla ekrana i pretpostavljam brzeg rada zbog memorije?Razlika u ceni je otprilike 20-30e
Samsung Omnia 7 vs LG Optimus 7
Samsung Omnia 7 vs LG Optimus 7
Samsung i5700,LG Optimus Pro,SE K770i,Samsung B1***...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
Potrazi htc Mozart, mozda za te pare najkvalitetniji i najlepsi. Po meni zatim LG, pa Samsung (ako je ekran bitan obrnuto). Kod WP7 su svi telefoni manje vise slicni...
Javi kakvo iskustvo imas sa WP7 posebno sa mejlom i attachmentima, da li je bolji od androida. Zatim sa formulama u excelu i ostali office.
Ne bih da se ovo pretvori u diskusiju ali sam voleo stari WM i gomilu programa. HD2 je izasao pre 2 godine i po karakteristikama-kompletnosti ga tek sada prestizu Android telefoni, a da ne pricam o tome da jos uvek nema velikog napretka u poslovnim programima mail klijent, office, sms preko kompa, mob kao web kamera (povezivanje programa sa kompom preko usb-a je mana Androida).
Javi kakvo iskustvo imas sa WP7 posebno sa mejlom i attachmentima, da li je bolji od androida. Zatim sa formulama u excelu i ostali office.
Ne bih da se ovo pretvori u diskusiju ali sam voleo stari WM i gomilu programa. HD2 je izasao pre 2 godine i po karakteristikama-kompletnosti ga tek sada prestizu Android telefoni, a da ne pricam o tome da jos uvek nema velikog napretka u poslovnim programima mail klijent, office, sms preko kompa, mob kao web kamera (povezivanje programa sa kompom preko usb-a je mana Androida).
android ili wp8 ?
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
ne znam gde si procitao da Omnia ima samo 256,tacnije ima 512ram,
i ubedljivo je bolja od optimusa!
Omniu koristim trenutno,pre toga sam koristio HTC Trophy,a Optimus sam cackao...i nema tu sta da se poredi SAMSUNG OBJASNJAVA!
kod samsunga je citavo telo aluminijumsko,baterija odlicna,i ima gorilla glas..
dok mi je LG sav nekako skrbavo napravljen,ajd ti lepo do radnje pa uzmi oba u ruke,i uporedi..
i ubedljivo je bolja od optimusa!
Omniu koristim trenutno,pre toga sam koristio HTC Trophy,a Optimus sam cackao...i nema tu sta da se poredi SAMSUNG OBJASNJAVA!
kod samsunga je citavo telo aluminijumsko,baterija odlicna,i ima gorilla glas..
dok mi je LG sav nekako skrbavo napravljen,ajd ti lepo do radnje pa uzmi oba u ruke,i uporedi..
@Skar
upravo zato sam i postavio temu da bi vlasnici oba modela izneli svoja misljenja.
Podatak za memoriju sam nasao na netu,na par mesta,ako je 512mb,odlicno.Takodje se ne spominje gorilla glass,samo na par mesta anti-glare.
Poslednja 2 telefona su mi Samsung (i5700,S7230),tako da bih najvise voleo da nastavim tradiciju
Znaci,za sad je LG jedino u prednosti zbog memorije 16gb naspram 8gb,znam da imaju Omnie sa 16gb.
U sustini,ovo mi i nije vazna stavka toliko.
Tnx.
upravo zato sam i postavio temu da bi vlasnici oba modela izneli svoja misljenja.
Podatak za memoriju sam nasao na netu,na par mesta,ako je 512mb,odlicno.Takodje se ne spominje gorilla glass,samo na par mesta anti-glare.
Poslednja 2 telefona su mi Samsung (i5700,S7230),tako da bih najvise voleo da nastavim tradiciju

Znaci,za sad je LG jedino u prednosti zbog memorije 16gb naspram 8gb,znam da imaju Omnie sa 16gb.
U sustini,ovo mi i nije vazna stavka toliko.
Tnx.
Samsung i5700,LG Optimus Pro,SE K770i,Samsung B1***...