Dobri zvucnici i dugo trajanje baterije do 500 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ggbb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Apr 2011. 22:15

Dobri zvucnici i dugo trajanje baterije do 500 evra

Post od ggbb »

da li imate neki savet koji telefon da uzmem, trenutno imam nokiu e73 i nisam zadovoljna zvucnicima na njemu, bitno mi je da telefon ima dobar zvuk, da mu baterija dugo traje, do 500e
jel ima neko preporuku?

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Svako od ljudi ovde ko se bolje razume, a ima ih, trazice ti jos neki kriterijum koji zelis da telefon ispuni. I to sto imas E73 donekle ukazuje...ali opet... Malo prosiri opis da bi dobila sto bolji predlog :) Pretpostavljam da zelis symbian, mada opet mozda ti odgovara i android... Prosiri makar malo listu zahteva :)
Nokia 6600 slide; Nokia E72

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ggbb, tvojoj temi je mesto u odeljku Poređenje modela, pa sam je i premestila...:) Evo teme gde ćeš naći koje informacije bi valjalo da napišeš ovde na forumu kako bi dobila najbolje odgovore...:) Smernice za postvljanje efikasnih pitanja
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

ggbb, pa svaki sa dva stereo zvucnika bi tebi odgovarao, jeste zastareo i ko zna dali ga ima i nov da se kupi ali n79 ima oslican streo zvuk. Od novih modela nokije stereo zvucnike imaju jos samo n8 i x7.

Odgovori