Da li da kupim T630 ili k500i???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Blondy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 09:34

Da li da kupim T630 ili k500i???

Post od Blondy »

Ako imate takve telefone, napisite ukratko svoje misljenje o njima. Ja sam malo vise za T630 ali nisam sigurna. Hvala.

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

K500 bez razmisljanja!!!Ima video, vise memoruje, bolju kameru, mp3 koji moze da se koristii za melodije...Bolji ekran!

Dodrodosla na forum!!!
Black Sabbath!!!

Blondy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Blondy »

Hvala na dobrodoslici i na savetu! Cini mi se samo da su dugmici na k500 neprakticniji od modela t630... :unsure:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

BLONDY napisao:Hvala na dobrodoslici i na savetu! Cini mi se samo da su dugmici na k500 neprakticniji od modela t630... :unsure:
Kupi T630,to je telefon vise klase,bez obzira sto k500 ima neke stvari koje je kuzman naveo T630 je najbolji telefon koji sam u svom zivotu koristio a po meni je i ljepsi,pogotovo bijela kombinacija koju ja imam,baterija traje par dana,polifone melodije su savrsene,prakticnost i lakoca koriscenja su na izuzetnom nivou,jedina mama mu je nedostatak memorije.Medjuti meni to ne smeta jer ne ocekujemod telefona da mi bude digitalni aparat.dovoljno mi je da ima neki zanimljivu animaciju.Sve u svemu vrhunski telefon,neces se pokajati ako ga kupis
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

Vec sam postavio ovo pitanje ali mi niko nije odgovorio pa da ponovim:Znaci imam ovaj T630 vec neko vrijeme i uglavnom sam zadovoljan kako radi,e sada nerviraju me 2 stvari:1.kada me neko zove prije nego sto pocne da melodija koju sam odredio da mi bude zvono telefona cuje se uvijek neki zvuk,nesto kao bip ili nije ni to ali tako nesto pa tek onda pocne melodija,nisam uspio da pronadjem opciju za skidanje tog pocetnog zvuka pa me interesuje da li neko od vas zna nesto o tome?2.jel se moze nekako postici da se T9 ugasi za stalno a ne da svaki put kada promjenim kartice on se opet upali
Hvala
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.

Blondy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Blondy »

Na kraju cu se izgleda odluciti za onaj koji mi fizicki bude lepsi... 8)

@mis:

Ako kupim T630, mozda cu moci da ti odgovorim na pitanja. ;)

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

I ja ti savetujem K500i. Iako je T630 daleko lepsi, K500i ima vise memorije, MP3 reprodukciju, bolju kameru...itd, jedini nedostatak u odnosu na T630 je nedostatak Bluetooth-a, ali K500i ima IC, tako da uz malo zivaca ces i taj nedostatak prebroditi.
:)
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bolji je k500 t630 postaje i star...
k500 je okej mp3,memorija itd itd..ja bih sigurno pre uzeo k500 nego t630... :)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa ja glupog pitanja , bez razmisljanja uzmi k500 bolji je 2 klase od t630 , jer k500 ima sve gore navedeno i jos 3d igre .... a mozda jest t630 ljepsi , ali ce ti ta ljepota dosadit kad vidis kakva mu je kamera i za melodije mu nemozes postavljat mp3 sto kod k500 mozes ..... 8)
rocK for ever

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

ainace neces izgubiti zivce kada ti se joystick na k500 pokvari za mjesec dana,kada ti ne povezuje broj sa imenomu imeniku,kada ti se sam od sebe ugasi i blokira svako toliko,kada navijes sat da te ujutro probudi i ugasis telefon pa ti se svako toliko ne aktivira alarm... :P

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Što volim komentare tipa: "Ja imam nešto i to nešto je najbolje"... :disgust:

T630 je već donekle zastareo telefon, K500 je nova generacija i mislim da je sva prednost na njegovoj strani. To što kaže mis - da zeza sve i svašta nije tačno. Bilo je bubica u početku ali je sada sve to prevaziđeno sa novim softverom (firmverom). Kao da je T630 bio savršen kad se pojavio, malo sutra... :wink:

ivanq3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Maj 2005. 01:30

Post od ivanq3 »

Imam oba telefona i moja preporuka je k500

Neke primedbe na k500 su: nema bluetooth i narandzasto osvetljenje tastature (mozda ima i sa drugim)

U svemu ostalom k500 je definitivno mnogo bolji

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

ivanq3 napisao:nema bluetooth i narandzasto osvetljenje tastature
Upravo su to i moje jedine primedbe, sve ostalo je sasvim ok za takvu klasu telefona, čak i više.

Blondy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Blondy »

Bas vam hvala na savetima! :)

@rock:
Pitanje mozda jeste glupo, ali ja nisam znala koji je bolji. Da jesam, verovatno ne bih postavila temu...

Usput, kupila sam k500 i utisak posle prvog dana je super... Malo me nervira narandzasto svetlo, ali realno to je glupost ako on bude ok radio... :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Eto, baš lepo i da te dobro služi... :D

To narandžasto osvetljenje ni meni nije jasno, ali u SE izgleda baš vole tu boju, budući W800 je tipičan primer... Nadam se da planiraju da ga izbace i u nekoj non-orange boji. :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hehe, malo sam zakasnio ali... K500i jeste mnogo bolji telefon, a za iste pare. :wink:
Isto to su i meni mane... Al valjda boju osvjetljenja mos da promijenis u servisu nekom, to je bilo jako popularno kad su 3310 i 3330 bili hit, sjecam se, pa valjda nisu zaboravili serviseri da mijenjaju LED. :D
Pa dobro, na SE-u W800 lijepo izgleda narandzasta, al odje je tastatura stvarno bljak. :disgust: Mogli su da stave finu, plavu, kao na F500i... :dry:
Moram jos da kazem da su igrice na K500i strava! 8) Odusevljen sam njima. 8)
E, da, dzojstik jeste problem... Moj brat ima K500i i dzojstik mu je otish'o, mislim on radi, al treba da vuchesh da ga slomis... :D

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa joj blondy zensko si , valjda bi ti trebala odgovarat narandzasta tastatura , valjd vi to volite , a samlim se , a w800 bas je otkacen u narandzastoj boji
:D :D :lol:
rocK for ever

Blondy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Blondy »

Ma nema to nikakve veze... Mislim da me to narandzasto svetlo nervira jer me potseca na stare alcatel-e... easy... club... hehe.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

rokio mi je ovaj t630 na pod pa se ugasio i upalio sam od sebe,jeli to neki problem ili je to normalno u takvim situacijama?

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

Interesuje me da li ako je pokrivenost signalom izuzetno losa,znaci negdje na granici izmedju gubljenja signala i pojavljivanja i sve tako u krug,da li to moze da redukuje vrijeme trajanja baterije?Hvala i opstostite ako skrecem sa teme

Odgovori