LG Optimus 3D P 920 ili LG Optimus 2X P990

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

LG Optimus 3D P 920 ili LG Optimus 2X P990

Post od pero0000 »

Nisam nasao istu temu, pa da je postavim u vezi kupovine jednog od ova dva telefona. Sta mislite da li vredi dati 50 eura vise za LG Optimus 3D, samo zbog tog 3D efekta(nisam imao prilike da ga vidim, pa ne mogu da sudim o njemu, ali mislim da nije nesto za cim bi morao dati vise para). Jedina uslovno receno prednost 3D modela je nosto veci ekran, a sve odstalo je na strani 2X modela, bar prema ovome:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3598

Posto nisam ni jedan od ova dva modela video "uzivo", zanima me koji ima bolju izradu, i koji bi vi uzeli i zasto?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сачекај апдејт на 2.3 за оба модела тј. око месец дана, ЛГ ту нешто завлачи опасно(званично р990 добија апдејт у новембру, р920 у децембру али често мењају датуме односно лажу :/ ), баш активно пратим развој незваничног 2.3 за р990 на xda и веруј ми стално нешто фали, ем једе батерију ко луд, ем ресети, багови на све стране онда дође неко па каже да нема проблема уопште :wacko:
Све у свему, р920 има мање проблема са фабричким 2.2 али је развојна заједница значајно мања а самим тим и простор за напредак...
Све у свему, јако су хардверски добри али софтверски имају проблеме.
Све у свему, :P колико имаш новца на располагању? :)
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

bestboy napisao:..баш активно пратим развој незваничног 2.3 за р990 на xda и веруј ми стално нешто фали, ем једе батерију ко луд, ем ресети, багови на све стране онда дође неко па каже да нема проблема уопште :wacko: ...
A njemu jadnom niko ziv ne veruje... :lol:

U ovoj "kombinaciji" ja bih isao na 2x model,samo sto bi trebao malo da pogledas kakva je podrska (updateovi i upgradeovi) za doticne modele jer je to u ovom slucaju,po meni,najbitnija stavka.

A da pogledas Galaxy S ?! 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Trenutno imam taman za P990(oko 260 eura), i nije mi bas toliko tesko da za neko vreme dodam jos 40-50e., ali stvarno ne vidim svrhu tog 3D efekta(osim onog prvog vov!, koji "izbledi" pesle izvesnog vremena). Jos ako pogledamo da P990 ima Tegra cipset i bolju kameru(mada mi ona nije prioritet ni u kom slucaju, ali eto vec kad je tu...). Negde sam procitao i da je bolje izrade, a sto se tice custom romova, ako dobro radi na stock romu?, ne bih se bas petljao sa rutovanjem, ali opet ako se bas mora...

Sto se tice predloga za Samsung S(koga sam imao prilike da vidim i da ga malo "proucim"), ne svidja mi se sto je onako previse lagan i plastican(imam utisak ako ga malo jace stisnem da ce puci), a i hardverski su oba LG-ja bolji, osim kvaliteta kamere, koja kao sto sam i rekao mi nije prioritet...

Najbitnije mi je da je telefon cvrste izrade, hardverski jak i da naravno softverski ne baguje(mislim na stock rom).

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Све јесте али добар у раду са фабричким 2.2 то дефинитивно није. :uhuh:
Уосталом прегледај мало овај линк па ћеш и сам видети оно што сам ти рекао.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=999

Fox
Луда кућа, као да су наши земљаци из владе умешали своје експертски прљаве прстиће. :lol:
Слобода или смрт

Odgovori