Muzički telefon do 150€

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
justVLA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2011. 22:16

Muzički telefon do 150€

Post od justVLA »

Poz svima,

Treba mi pomoć oko kupovine mobilnog telefona, pa.... navalite!

Ovako - treba mi muzički fon do 150e, kao što piše u naslovu. Od opcija koristim samo muziku, ali kada sam istražio malo provalio sam da za te pare mogu da dobijem i WiFi, pa rekoh što ne...

I tražio i po nekom mom istraživanju najbolja mi je NOKIA 5530 ExMusic, ali pojavio se problem - nigde je nema (Ako neko zna gde ima da se kupi neka javi ovde)

Dobio sam neke ponude za polovan telefon ali ipak mislim da je novo novo. Grešim?

Nastavak istraživanja sveo se na to da sam zaključio da skoro svaki Samsung model do 150e ima to što mi treba - kvalitetan zvuk i WiFi, pa je u trku uleteo i Samsung.

Inače sam veliki ljubitelj SonyEricssona, ali nisam našao ni jedan pristojan model za te pare (osim MixWalkman, koji i nije prihvaćen Bogznakako kao muzički fon).

Tako da sad, posle 10-ak dana istraživanja - NE ZNAM NIŠTA!!! :D

Dajte ljudi ko se razume dobro u fonove nek uleti malo sa savetima!

Trenutno mi najbolje zvuči:
1. Samsung C6712 Star Duos II - najjeftiniji + dve kartice (korisno!).
2. Samsung S5260 Star II - koja je razlika ovog i prethodnog modela (osim 26e)
3. Optimus neki bi mogao da legne za te pare, pa želim da pitam kakav im je zvuk?
4. Kakvi su ovi čajnizi - GT i Anycool?

Hvala vam unapred na savetima!

Pozdrav svima!

Dodatak na sve ovo - Šta mislite o postpaid-u?
Upravo sam video da ima S5260 u ponudi mts-a... Kakva su vam iskustva sa postpaid-om?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

justVLA, pazi ovako, ako ti nije bitan touch screen, ja bih ti predlozio jedan FENOMENALAN SE-ov telefo, malo je stariji model ali i dalje je bolji od nekih danasnjih nokija i tako.... naime ima 3.5mm ulaz za sluske, cini mi se 8gb interne memorije,WiFi,GPS, kamera je cini mi se 8mpix sa sve blicOm... zvuci sjajno zar ne? +sto je iz cuvene Walkman serije telefona... naravno radi se o W995i... :D :D :D
strasan telefon bio u svoje doba.... a i dalje je... :wink:

p.s. ovde na sajtu pise da je nov 180 jura, ali sam siguran da ima da se nadje i za ispod 150... ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

justVLA, ako ti je zvuk + wifi ono sto je najbitnije mozes da probas i Samsung I5800 - moze se naci novi ispod 150 evra. Moja iskustva po pitanju kvaliteta zvuka, istina pre svega u kombinaciji sa Samsung bluetooth stereo slusalicama, sa njim su pozitivna.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

justVLA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od justVLA »

Hvala ljudi!

Upravo sam se raspitao za w995i i cena mu je kao što piše - 180e, što mi malo prelazi limit... Velika prednost mu je 8Gb memorije, tako da ako znaš gde da ga nađem za 150 - javi...

A što se drugog odgovora tiče - Samsung I5800 košta oko 260 stanovnika evropske unije, tako da mislim da si pogrešio nešto.... Predpostavljam da si mislio na neki drugi model!?

misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

lg p500 optimus one, obavezno ubacis custom rom i telefon leti. zvuk je po meni odlican. i dobijes android fon, ubacis 2.3. mislim da je bolji od samsunga.
android ili wp8 ?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Naravno i ja sam za w995 odlicno izgleda a kvalitet tih dumb telefona je poznat, a ima i stereo zvucnike.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

justVLA, На црно или на бело, неко воли бело а неко црно, а у свему томе инспектори јуре сиво :wacko:
Видим ја да ти не знаш шта хоћеш зато ти предлажем Андроид, имаш све, ако ти не треба немој да користиш али ако треба имаш. Знам да већина млађих после "паметног" телефона никада више не погледа обичан :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

justVLA, apsolutno sam mislio sam mislio na taj model (i5800 Galaxy 3) i mozes ga naci za 150-180 evra.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

justVLA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od justVLA »

Tomase Hokenberi izvini sto sam sumnjao u tebe! :D
Nasao sam!

Izvinite ako malo smaram, ali sta mislite o modelu SonyEricsson Xperia X8?

Odlucio sam se ipak za smart telefon, i moram priznati da mi se ne svidja dizajn ovog koji mi je tomas preporucio, za razliku od Xperie X8. Takodje, izguglao sam X8 na nekom Mobilni-online sajtu on kosta oko 130e. Zna li neko nesto o tom shopu?

Rezime:
Izbor se sveo na:
1. i5800 Galaxy 3 - 150e
2. Lg p500 Optimus one - 160e
3. Sony Ericsson Xperia X8 - 130e (neki online shop???)

Volim minimalisticki dizajn, pa mi je Xperia ubedljivo najlepsi, dok su ostale karakteristike u slicnom rangu. Plus sto Xperia dolazi sa jako dobrim slusalicama sa daljinskim...

Sta vi mislite?

PS: Jos jednom izvinite zbog smaranja - valjda je to normalno kod kupovine novog fona....

Pozdrav

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Иксперија је најгора у овој тројци и слушалице нису јако добре, нису ни лоше али ништа специјално, класичне СЕ-ове слушалице, лоша пластика, очајни углови гледања екрана, лош одзив, стари Андроид. ЛГ П500 је најскупљи али и најбољи, има најбољи квалитет израде, екран и нов Андроид, прати га и5800 али ЛГ бежи доста због екрана.
Ако имаш пара ЛГ П500, ако немаш... јбг купиш оно за шта имаш паре :roll:

Odgovori