Prioritet mi je izgled pa mi se motorola malo vise svidja. A i preferiram Android OS.
Medjutim kako sam cuo E7 je daleko bolji telefon.
Motorola polovna od 170-200 ali ne mogu nigde da je nadjem u prodaji,a nova je 230e.
Nokiu sam nasao za 230 u extra stanju.
Sta vi mislite? Mozda nesto slicno,kao HTC HD2? Mada bih zeleo qwerty tastaturu.
Motorola MILESTONE ili E7
- lonelyeagle2005
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 12:07
Motorola MILESTONE ili E7
Solo Driver
Ako si se nameracio na HD2 onda ga uzimaj bez razmisljanja.
Nemaju ova dva,pa i mnogo novijih modela sta da traze pored njega.
Jedan od najboljih telefona koji je ikad izasao na trziste.
Nemaju ova dva,pa i mnogo novijih modela sta da traze pored njega.
Jedan od najboljih telefona koji je ikad izasao na trziste.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- lonelyeagle2005
- Povremeni posetilac
@Behemoth
Nisam se nameracio za HD2 jer nema qwerty i dosta mi je glomazan/sirok. Moze li neko da mi objasni zbog cega je bolji od ova dva telefona i jel bih mogao ja sam da ubacim android u njega umesto windowsa?
@dule88
finansijski limit druze,nisam planirao ni preko 200e da dam ali posto uzimam telefon za duze vreme i za sebe nije problem tih 30e za e7 ako je stvarno daleko bolja.
Nisam se nameracio za HD2 jer nema qwerty i dosta mi je glomazan/sirok. Moze li neko da mi objasni zbog cega je bolji od ova dva telefona i jel bih mogao ja sam da ubacim android u njega umesto windowsa?
@dule88
finansijski limit druze,nisam planirao ni preko 200e da dam ali posto uzimam telefon za duze vreme i za sebe nije problem tih 30e za e7 ako je stvarno daleko bolja.
Solo Driver
lonelyeagle2005, mozes da ubacis android bez problema ne treba ti nikakva nauka oko toga
. Inace u mnogo cemu je bolji sam hardver telefona, ovu E7 ne bih uzeo ni u ludilu jer symbijan je gotov proslo je njegovo vreme, ako izdvajas oko 200e rekao bih ti da ciljas na hd2 ne bitno sto nema hardversku tastaturu jako lako i brzo se kuca i na virtuelnoj.

- lonelyeagle2005
- Povremeni posetilac
Kvalitetne izrade,stabilan,cvrst.lonelyeagle2005 napisao:@Behemoth
.
Brz i pouzdan,veliki ekran,moze windows,android,gura sve bez problema.