Menjati E72 za novi Wildfire S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

Menjati E72 za novi Wildfire S

Post od samir »

Imam ponudu da mesec dana staru Nokiju E72 zamenim za novi Wildfire S ("glava za glavu"). Znam da su u pitanju dva telefona sa različitim platformama (symbian-android) i različite konstukcije (qwerty-ekran na dodir). U osnovi sam zadovoljan sa E72 (naročito po pitanju autonomije u radu) a sa druge strane i nemam baš nekog naročitog iskustva sa touch screen aparatima i Androidom. Znam da je Nokija digla ruke od Symbiana a na Marketu se može svašta naći u ponudi za Android. Supruga već izvesno vreme koristi pomenuti HTC i sve mi to deluje solidno odrađeno, šareno, zanimljivo ali me odvraća autonomija u radu koja je dva dana u najboljem slučaju. Možda je to samo moj utisak, koji naravno može i da vara, ali na osnovu malih oglasa koji se ovde mogu naći čini mi se da sve više ljudi "napušta" symbian aparate i prelazi na neke druge operativne sisteme, Android pre svega. Samo da naglasim da ne nameravam da uzimam ili doplaćujem za bilo šta drugo, jednostavno u pitanju je ponuda za zamenu a na meni je da odlučim da li da je prihvatim ili ne.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ja bih prihvatio, ali ipak, tu su, pre svega, licni afiniteti u pitanju. E72 mi je vise kao "poslovni" telefon, dok je Wildfire telefon za one koji su vise za one koji vole da se "igraju" i eksperimentisu.

Odgovori