hteo bih da čujem vaša mišljenja, odnosno savete u vezi naslova teme.
naime, hteo bih da kupim polovnu motorolu defy čije su cene po oglasima između 190-210 evra. najradije bih uzeo novu ali problem je što nov defy prelazi dozvoljeni budžet.
težište dileme je dakle na - bateriji! ne znam kakve su motoroline baterije (konkretno ova u navedenom modelu), ne želim da se izvalim 200e i da mi baterija ne može sastaviti minimalno 2 dana (umerenog korištenja) zbog toga što neko nije vodio računa o istoj.
dakle, jel može ta motorolina baterija biti kraćeg veka trajanja usled pogrešnog punjenja, učestalih menjanja romova, rootanja i sl?
ili nemam bojazni što se toga tiče?
i na kraju, isplati li se dati oko 200e za polovan defy?
Polovna Motorola Defy - dilema u vezi baterije
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Ništa se ne brini, nije nikako mogla da rikne, osim ako konkretan primerak nije feleričan, rootovanje i menjanje ROMova neam nikakve veze, a to da li će ti izdržati 2 dana zavisi od tebe a ne od prethodnog vlasnika. Pogledaj samo da je u dobrom stanju i to je to.
Mada mislim da je mala razlika u ceni između novog i polovnog
Mada mislim da je mala razlika u ceni između novog i polovnog

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
hvala ti na odgovoru.
a može li način kako je prethodni vlasnik punio defy poremetiti bateriju? znam da mnogi ljudi odmah pune mobitele čim im do pola baterija spadne, a u 3 servisa su mi rekli da ne valja baš tako odmah puniti bateriju, kao niti čekati da se telefon ugasi, pa je potpuno praznu puniti.
kakva je defy baterija po tom pitanu? da li bi moglo npr. takvo učestalo punjenje poremetiti ćelije?
a može li način kako je prethodni vlasnik punio defy poremetiti bateriju? znam da mnogi ljudi odmah pune mobitele čim im do pola baterija spadne, a u 3 servisa su mi rekli da ne valja baš tako odmah puniti bateriju, kao niti čekati da se telefon ugasi, pa je potpuno praznu puniti.
kakva je defy baterija po tom pitanu? da li bi moglo npr. takvo učestalo punjenje poremetiti ćelije?