samsung i9001 galaxy s plus 8gb ili motorola defy plus

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

samsung i9001 galaxy s plus 8gb ili motorola defy plus

Post od Gaga3 »

samsung i9001 galaxy s plus 8gb za 14 000 uz paket mix net M kod MTS/a, i Motorola defy plus za 12 000 isti paket....kakav je ovaj samsung? I da jos nesto pitam kakva su vasa iskustva sa mts/om i njihovim paketima mix net, cula sam da dosta kradu, pa da li je to tacno?
HTC Tattoo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Gaga3, mislim da ti je Galaxy S Plus bolji izbor...:) Sa MTS-om nisam imala problema sa Mix Net S-om (a dugo godina sam na MTS-u), tako da ih, nadam se ni ti nećeš imati...:) Na svakog Operatora postoje pritužbe tako da ni jedan nije najbolji na tom polju...:) Ljudi imaju loših iskustava sa sva 3 operatora tako da ti otprike izađe na isto...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

moj izbor bi uvek bio defy+ zbog mnooogo boljeg kvaliteta izrade, blica i veličine samog mobitela.

najbolje da oba vidiš uživo i po tom odlučiš ;)

dekilibg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Dec 2011. 23:44

Post od dekilibg »

Ja sam koristio Defy+ i prešao sam na drugi telefon (LG) smao zbog manjeg zračenja. Ova Motorola cepa sa 1.09 a svi prethodni telefoni su mi bili do 0.7 i mogu reći da se dobrano oseti u razgovoru koji traje više od 10-15 minuta. Posle sat vremena razgovora bila mi je muka a glava mi je bila crvena ko paprika što mi se nije dešavalo sa drugim uređajima. Odmah sam je prodao i uzeo normalan telefon sa kojim nema tih problema i ne boli glava. Zato bih preporučio Samsunga jer ima triput manje zračenje. Ali ako ti treba vodootporan telefon i ako ti treba led blic onda na žalost i9001 otpada.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

dekilibg, pa burezeru ti ako pricas po sat vremena telefonom, tebi je mozak vec kajgana....
salim se, nemoj da se uvredis...
koristi bre handsfree sluske covece jel si lud, tu nema zracenja... ja ne pricam nikada duze od 10ak minuta, ali prosek je 3-4 minuta po razgovoru... takodje preporucuju menjanje strane razgovora, malo levo uvo, malo desno....

Gaga3, moj glas za SGS+...
Samo nek se rolaju....sarme.

Odgovori