Dvoumim se između ova dva modela, pa možete mi vi kazati koji je vako ,po vama OK.
Video sam na PhoneArena da je mini pro bolje ocenjen od veceg pro. Sa excellent dok je pro sa good
Sony Ericsson Xperia pro ili Sony Ericsson Xperia mini pro
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Prestige mini pro imam i ok je sasvim mob.ali tastarura je malo zategnuta za kucanje tj malo je tvrjda nego na pro.moj predlog bi išao za pro jer pre svega ima veći ekran a sa time su i tasteri bolje rasporedjeni za kucanje.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ja imam Xperiu Neo, koji u sustini dodje Xperia Pro bez tastature, i ekran je odlican, ali nema gorilla glass, vec samo neki scrath resistant, pa mora da se pazi od ogrebotina. Takodje je i magnet za otiske. Skajp preko WiFi radi extra, a preko 3G nisam probao.
Takodje, od ova dva bi svakako uzeo Pro, posto je koriscenje prakticno potrebno minimum 3,5", kod Minija je jednostavno premali. Znam to odlicno, ima ga moj kolega, ako ga uzmes pokajacas se.
Takodje, od ova dva bi svakako uzeo Pro, posto je koriscenje prakticno potrebno minimum 3,5", kod Minija je jednostavno premali. Znam to odlicno, ima ga moj kolega, ako ga uzmes pokajacas se.
....................
nemam pojma,
alii mini pro je bolje ocenjen od velikog proo na mobilnim sajtovima, dobio je vecu ocenu

alii mini pro je bolje ocenjen od velikog proo na mobilnim sajtovima, dobio je vecu ocenu

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
ves sam narucio mini rpo lepsi je .. pro je lakiran nekako..brze ce se izgrecati a kamere sam poredio iste su nema reazlike sto mu je 8 ovom 5
samo eto ekran... mozda mada mini pro je super isto, taman dimenzije.
evo test i ocena -Poređenje
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /5381,5213

samo eto ekran... mozda mada mini pro je super isto, taman dimenzije.
evo test i ocena -Poređenje
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /5381,5213