iPhone 3G / iPhone 3GS - razlike?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bravo88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 13. Feb 2012. 19:16

iPhone 3G / iPhone 3GS - razlike?

Post od bravo88 »

Koje su bitnije razlike izmedju iPhone-a 3G i 3GS? Cuo sam da nema mnogo razlike, tj u pitanju je samo to sto je 3GS brzi i ima bolju kameru, ali bih hteo da cujem misljenje nekih iskusnih forumasa :)

ps. Jel stvarno 3G ne podrzava snimanje video klipova? ...bummer :dry:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

bravo88, 3G u out-of-the-box stanju (devicanski cist) ne podrzava snimanje klipova, ali je moguce sa pojedinim tweakovima naterati i ovu opciju da radi, ali je dosta lose, 15-ak fps...
Razlike imas i u tome da je max fw podrzan na 3G 4.2.1 (na kome uzgred budi receno radi ocajno), a sa 3.1.2 (3) na kome radi jako lepo mozes da ne kazem sta, jer novije aplikacije za taj sada vec pretpotopni OS vise i ne prave. 3Gs uspesno tera i najnoviji iOS 5.0.1
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

3G je raspad za danasnje pojmove, 3Gs je mnogo bolji telefon. U svakom slucaju nema mesta dvoumljenju, samo je razlika u ceni poprilicna, posto su 3gs-ovi poprilicno precenjeni. Da bio sam probao drugov 3g sa iOS 4 i raspadao se poprilicno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bravo88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 13. Feb 2012. 19:16

Post od bravo88 »

Pa bas zbog te razlike u ceni sam i hteo da kupim 3G ako vec nema nekih posebnih razlika, ali sada kad ovo citam... bukvalno moras da razmislis da li hoces 3G kao brz i efikasan fon a bez kul aplikacija ili kao fon na kom se mozes igrati svega is svacega ali prilicno ograniceno sto se tice brzine. Kamera mi nije toliko bitna jer ne koristim telefon za slikanje, a ostale funkcije su mu super po meni.

Kapiram da cu ipak 3GS...

E a sta je sa bluetooth-om? I to sam nesto cuo, jel 3G i 3GS moze da komunicira sa drugim uredjajima??

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

za 3.1.2 softver imas iBlueNova koja solidno odradjuje posao. Sto se tice najnovijih sistema, trenutno je CEleste u beta testing fazi, ali ne vidim da nesto bas obecava, a trenutno hit, ali za noviji iOS je AirBlue Sharing - i vidim da freneticno sa svih strana javljaju da je ovo upravo ono sto je jos falilo iPhonu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Freneticno :lol: ,jupiiiiiii...konacno je jafon dobio nesto sto imaju telefoni od 50 jura.
Koje su cene jafona 4 i 4s u HUN sa povracajem poreza?

Odgovori